από hronis7 » Παρ Νοέμ 16, 2012 12:44 pm
Καλημέρα σε όλους από ένα καινούριο μέλλος της οικογένειας του vitaraclub. είμαι ο hronis7 ( ο φαρμακοποιός ) . Είμαι υπαρκτό πρόσωπο και όχι υποτιθέμενο. η παρουσία μου στο forum του vitaraclub οφείλεται κατά κύριο λόγο στο Suzuki grand vitara 1.6 3d που έχω στην κατοχή μου και στην προσπάθεια μου να λύσω την παρεξήγηση - αναστάτωση που δημιούργησα άθελα μου με τον κύριο Κώστα, προσπαθώντας να διορθώσω την μεγάλη κουταμάρα που έκανε ο φίλος μας ο ιάπωνας να καταργήσει το κοντό από το grand vitara 1600cc 3d., κάνοντάς το ουσιαστικά ένα τζιπάκι βιτρίνας.
Επί της ευκαιρίας να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του vitaraclub Apollo κ.α.(δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στο whats hot για να θυμηθώ και τα άλλα παιδιά) που έχουν κάνει εξαιρετική δουλεία καθώς και στον κύριο Κώστα με τον οποίο επικοινώνησα τηλεφωνικά και μου αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο εξηγώντας μου κάποια εξειδικευμένα ηλεκτρονικά πράγματα. Ο κ.Κώστας έχει κάνει επίσης εξαίρετη δουλειά αφιερώνοντας πολύ χρόνο για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη και ευχάριστη. Λένε πως τα πολλά λόγια είναι φτώχια όμως για να είμαστε όλοι εντάξει και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις προτιμώ να σας κουράσω. Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:
Ασχολούμαι με το κυνήγι και τη θάλασσα. Για τον σκοπό αυτό αποφάσισα να αποκτήσω το Suzuki Grand Vitara 1.600cc 3D, μικρό και σβέλτο για να κάνω τη δουλειά μου αλλά και να μη βάζω στο κυνήγι και τη θάλασσα το άλλο μου αυτοκίνητο BMW X5 XDRIVE 3.000cc του 2009.
Η μεγάλη απογοήτευση ήρθε όταν διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω ανέλκυση του σκάφους μου OCEANIC ANEMOS 7.40 (φουσκωτό). Άρχισα λοιπόν να ψάχνομαι για τοποθέτηση κοντού στο Vitara. Έτσι λοιπόν απευθύνθηκα στον αγαπητό κ. Ρούσσο Ιωάννη από τους Άγιους Αναργύρους (ανταλλακτικά Suzuki) ο οποίος μου φέρθηκε πολύ άψογα και με μεγάλη δόση επαγγελματισμού πληροφορώντας με ότι αγοράζοντας ένα transfer από δίλητρο Vitara θα κάνω τη δουλειά μου αλλά πρέπει να ψαχτώ λίγο καλύτερα στα ηλεκτρονικά γιατί εκεί είναι το όλο ζουμί του θέματος και όχι τόσο η τοποθέτηση του σασμάν, παραπέμποντας με στο vitaraclub.gr. Έτσι λοιπόν έπεσα πάνω στον αγαπητό κ. Κώστα, ο οποίος είχε ήδη προχωρήσει σ'αυτή τη μετατροπή με μεγάλη επιτυχία βασιζόμενος στα σχέδια των παιδιών του vitaraclub που προανέφερα Apollo κ.α.
Επειδή όμως εγώ είμαι ο απόλυτος μπούφος στα ηλεκτρονικά όντας φαρμακοποιός στο επάγγελμα, εκεί εμπλέκεται ο φίλος μου Gofas Christos- leader ο οποίος είναι ερασιτέχνης με πολύ μεγάλες γνώσεις στο αντικείμενο αυτό και εξαίρετος επαγγελματίας σε τελείως διαφορετικό επαγγελματικό χώρο και εντελώς άσχετο με το αντικείμενο.( ταξίδι αναψυχής άνευ επιστροφής- για τους άπιστους Θωμάδες επισκεφτείτε το e-mail του). Αυτός λοιπόν αντί εμού, κυρίως λόγω γνώσεων και να μην ζαλίζουμε συνέχεια τον κ. Κώστα ανέλαβε να συνεννοηθεί μαζί του για το ηλεκτρονικό κομμάτι της μετατροπής.
Αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση μας και όχι κάποιες άλλες πονηρές σκέψεις που αναφέρθηκαν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να δουλέψει σωστά το όλο εγχείρημα.
Κυνήγι,θάλασσα και......τα χάπια μου!!!