Για το μεν ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι όπως το έχουν καταντήσει πλέον, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και κανένα κίνητρο για κανένα (ακόμα και για τον εδώ και μήνες πρωταθλητή Ολυμπιακό) και ο κόσμος πάει στο γήπεδο για να κάνει το οτιδήποτε άλλο πλην του να δει ποδόσφαιρο. Χθές λοιπόν, καμιά 300 αληταράδες λεηλάτησαν κι έκαψαν τη μπουτικ του Παναθηναικού που ως γνωστόν συνυπάρχει με αυτή της ΑΕΚ στον περίβολο του ΟΑΚΑ, με την αστυνομία να τους παρακολουθεί απλώς. Καθ' όλη τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου, πυκνός μαύρος καπνός έμπαινε μέσα στο γήπεδο και όσοι ήταν στις θύρες του πετάλου, έτρεχαν να βρουν μέρος να αναπνεύσουν. Μεταξύ αυτών και πολλά μικρά παιδάκια. Στο ημίχρονο βγήκα έξω να δω τι γίνεται και ρώτησα ένα αστυνομικό των ΜΑΤ, γιατί δεν ερχόταν η πυροσβεστική να σβήσει τις φωτιές. Η απάντησή του αφοπλιστικότατη: "Δεν τους το επιτρέπουν οι φίλαθλοι". Ετσι λοιπόν καθόμασταν όλοι μαζί και βλέπαμε τη φωτιά να καιει τα πλαστικά containers.
Ερχομαι τώρα στην ΑΕΚ. Καθ' όλη τη διάρκεια του α΄ημιχρόνου, οι προαναφερθέντες 300 ανέμιζαν τα λεηλατημένα εμπορεύματα της μπουτικ και κατόπιν τα έκαιγαν στο στίβο του γηπέδου. Αυτοί που τα κάνανε αυτά τα πράγματα είναι υπόλογοι για κλοπή και εμπρησμό. Οι κάμερες του γηπέδου τους καταγράψανε. Θα κάνει κανένας κάτι ?
Οι άνθρωποι αυτοί εμποδίζουν εμένα και το παιδί μου να πάμε να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα, ήσυχα και ειρηνικά. Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ θα συνεχίσει να τους δίνει εισιτήρια και να τους επιτρέπει την είσοδο στο γήπεδο. Οπως το ίδιο έκανε και τότε που ρημάξανε το Ιεράπετρα. Κατά τα άλλα φταίει ο συνήθης ύποπτος: η αστυνομία. Μήπως κι αυτοί αν τελικά επεμβαίνανε να δυαλύσουν τους ταραξίες με δακρυγόνα, πάλι δεν θα τους κράζαμε γιατί θα δημιουργούσαν πανικό στους υπόλοιπους? Κι αυτά τα κακόμοιρα τα παιδάκια που ετρεχαν με τους γονεις τους να προφυλαχτούν ? Τι να πει κανεις γι΄αυτά. Δεν ξέρω αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος. Απ΄όπου και να το πιάσεις, εφιάλτης είναι, αδιέξοδο