ΟΛΗ! η αληθεια πισω απο τα HID (Xenon) kits...

Δημοσίευσηαπό kbntinos » Δευτ Μαρ 23, 2009 4:40 pm

Πάντως εγω που εχω βάλει after marker xenon εχω χαμηλώσει την δέσμη των φώτων και τον μπροστινό μου συγκεκριμένα τον φίλο μας maverick δεν τον ενοχλούσαν στην τελευταια μας εκδρομή.
Άβαταρ μέλους
kbntinos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Dunlop Grandtreck AT
Suspension: MONROE
cb: Ναι

Δημοσίευσηαπό extractor » Δευτ Μαρ 23, 2009 4:40 pm

δολοφονικα..μαλλον υπερβαλεις.και αναρωτιεμαι τι θεωρεις δολοφονικο.καποιο φως που δεν ειναι μαμα αλλα σωστα ρυθμισμενο και τσεκαρισμενο,η' εναν κατραγκιοζη ο οποιος κυκλοφορει μετ τους προβολεις;πρωσοπικα το 2ο και δεν υπερασπιζομαι ολα τα ξενον,αλλα μονο τα δικα γιατι ακριβως δεν ηθελα να ενοχλω τοτς αλλους και να γινομαι επικυνδυνος.
extractor

Δημοσίευσηαπό Εx-Member » Δευτ Μαρ 23, 2009 4:46 pm

extractor έγραψε:δολοφονικα..μαλλον υπερβαλεις.και αναρωτιεμαι τι θεωρεις δολοφονικο.καποιο φως που δεν ειναι μαμα αλλα σωστα ρυθμισμενο και τσεκαρισμενο,η' εναν κατραγκιοζη ο οποιος κυκλοφορει μετ τους προβολεις;πρωσοπικα το 2ο και δεν υπερασπιζομαι ολα τα ξενον,αλλα μονο τα δικα γιατι ακριβως δεν ηθελα να ενοχλω τοτς αλλους και να γινομαι επικυνδυνος.

μιλαω για τους μη ρυθμισμενους after market προβολεις xenon.....
....και επαυξανω για τα "ζωντανα" που κυκλοφορουν με αναμενους προβολεις!.....
.....δολοφονικα φωτα συναντησα στην Αθηνων - Πατρων οταν ενας μ@λ@κ@ς με μια alfa romeo ειχε αναψει xenon και προβολεις ομιχλης και ξεπροβαλε απο στροφη πισω μου, με αποτελεσμα να με τυφλωσει και στην επομενη αριστερη στροφη βγηκα σχεδον απο τον δρομο! του εκανα σημα να τα σβησει και εκεινος συνεχισε σβηνοντας μετα απο κανα 20 λεπτο αφου το πηρε γραμμη μονο τους προβολεις ομιχλης! προσπαθσα να τον αφησω να περασει αλλα ειχε μεινει πισω μου γιατι ολοι μας ξερουμε οτι ο δρομος εκει δεν ενδυκνειται για προσπερασεις! πες μου τωρα για το αν ο τυπος ηταν για σφαλιαρες η οχι....
Εx-Member

Δημοσίευσηαπό kbntinos » Δευτ Μαρ 23, 2009 4:57 pm

Εγω με το προηγούμενο μοντέλο gv με 6000 kelvin και χαμηλωμένη την δέσμη δεν ενοχλούσα τον maverick.Ο Γιάννης με το νεο gv (αλλο φανάρι πιο μεγαλο σε σχεση με το δικό μου μοντέλο) και με 8000 kelvin είπανε τα παιδιά απο το cb οτι ενοχλούσε. στην συνέχεια που ηταν πίσω μου κατέβασε την δέσμη και εκείνος και ολα οκ δεν με ενοχλούσαν.
Άβαταρ μέλους
kbntinos
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Dunlop Grandtreck AT
Suspension: MONROE

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Μαρ 23, 2009 5:11 pm

Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι τα ξένον ταιριάζουν μόνο σε καθρέπτες τύπου προτζέκτορα :!:
Σε όλους τους υπόλοιπους συμβατικούς καθρέπτες είναι ενοχλητικό έως εγκληματικό :evil:
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό extractor » Δευτ Μαρ 23, 2009 5:59 pm

αγαπητε καλιακουδα,νομιζω οτι με το να λες η αυτο η τιποτα ειναι λιγο τραβηγμενο.μπορεις απλα να δεχτεις η' και οχι στην τελικη,οτι υπαρχουν μαστορες με @ρχιδι@! και ''@ρχιδι@'' μαστορες!!
οσο για τον αλλο που λες ντραγκονφλαι,και λιγο λες!!
εχω σκεφτει να βαλω εναν προβολεα πισω στην σχαρα και για να βλεπω πισω στης βραδυνες αλλα και για κατι τετιοιυς ενοχλητικους!!
extractor

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Δευτ Μαρ 23, 2009 6:10 pm

Φίλε extractor δεν κατηγόρησα κανένα μάστορα αλλά τον τύπο του καθρέπτη :!:
Τι φταίνε άλλωστε οι μάστορες αν δεν εστιάζεται σωστά το φως αλλά διαχέεται? αυτό το επιτυγχάνεις μόνο με τον προτζέκτορα.
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό dpol » Δευτ Μαρ 23, 2009 6:51 pm

Και κάτι άλλο ρε παιδιά, και οι συμβατικοί προβολείς θέλουν συχνή ρύθμιση σε ηλετρολόγο ή στον τοίχο γιατί απο μικροσυγκρούσεις ξερυθμίζονται και δεν φτιάχνουν όυτε με το εσωτερικό μπουτόν.

Είναι πολλοί αυτοί που σε στραβώνουν με την μικρή σκάλα γιατί τα φώτα κοιτάνε στον ουρανό, ειδικά μετά απο τρακάρισμα επιβάλεται :!: :!:

Πολύ ενοχλητικά δε είναι και τα φώτα ομίχλης, αυτά τα ανάβουμε μόνο όταν υπάρχει ομίχλη γιαυτό τα λένε και έτσι , σε κανονικές συνθήκες στραβώνουν τον μπροστινό γιατί διαχέουν πολύ την δέσμη τους.
Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπανη!!!
Άβαταρ μέλους
dpol
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: Kobra NT
Διάσταση ελαστικών: 215-80-16
Suspension: Custom 4"
Εργάτης: Ναι
Aka: Ο Γκλίτσας ή Αγραφιώτης
Name: Δημήτρης

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Μαρ 24, 2009 11:13 am

dpol έγραψε:γιατί διαχέουν πολύ την δέσμη τους.
Αντιθέτως την συμπυκνώνουν (για να διαπερνούν το "τοίχος" της ομίχλης). Αλλά και πάλι στραβώνουν λόγω μεγάλης έντασής τους
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Εργάτης: Όχι
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό vaxevana » Τρί Μαρ 24, 2009 1:38 pm

kbntinos έγραψε:Εγω με το προηγούμενο μοντέλο gv με 6000 kelvin και χαμηλωμένη την δέσμη δεν ενοχλούσα τον maverick.Ο Γιάννης με το νεο gv (αλλο φανάρι πιο μεγαλο σε σχεση με το δικό μου μοντέλο) και με 8000 kelvin είπανε τα παιδιά απο το cb οτι ενοχλούσε. στην συνέχεια που ηταν πίσω μου κατέβασε την δέσμη και εκείνος και ολα οκ δεν με ενοχλούσαν.

Αν μου επιτρέπετε, να επισημάνω ότι τα αμάξια μας είναι "ψηλά" ... και το πίσω τζάμι μας είναι σχετικά ψηλό, οπότε για να μας ενοχλήσουν τα φώτα θα πρέπει να χτυπούν ψηλά ... φανταστείτε να οδηγείτε κάποιο κανονικό αμάξι αν ενοχλούν τα φώτα μας ή όχι ...
Nissan Qashqai +2, 1.6 dci,
vaxevana
4x4 All Terrain member
4x4 All Terrain member

Λάστιχα: Michelin Latitude Cr
cb: Όχι

Δημοσίευσηαπό Εx-Member » Τρί Μαρ 24, 2009 2:06 pm

kaliakouda έγραψε:Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι τα ξένον ταιριάζουν μόνο σε καθρέπτες τύπου προτζέκτορα :!:
Σε όλους τους υπόλοιπους συμβατικούς καθρέπτες είναι ενοχλητικό έως εγκληματικό :evil:

+1000
Εx-Member

Re: ΟΛΗ! η αληθεια πισω απο τα HID (Xenon) kits...

Δημοσίευσηαπό theo » Τετ Ιαν 20, 2010 12:32 pm

να πω και εγω μια γνωμη ...δολοφονικα ειναι και τα καγκουρια π κανουν σφηνες η οι γιαγιαδες που μπενουν με 40 στην αριστερη η οι παππουδες που περπατανε στον δρομο αντι για το πεζοδρομιο η εστω κ τα ξενον αλλα τπτ δν μπορουμε να αλλαχουμε απο αυτα το τελευτεο μ αμαξι ηταν ενα bmw compact το οποιο το εριξα πανω σε μια κολονα για να μην σκοτοσω ενα παππου 99 χρονων παρακαλω ο οποιοσ περπαταγε μεσα στον δρομο κ πεταχτηκε ακομα χειροτερα οταν τον πλησιαζα χωρισ καν να δει ... εχασα το αμαξι μ 4500 χιλιαρικα δλδ οταν σταματησα τον παπου μεσ τα νευρα ο παππουσ μ ειπε εμενα μην μ μιλασ ετσι πολεμισα για την ελευ8ερια σασ χαχα τεσπα το λεω γτ καποια πραγματα απλα τα δεχεσε οπως ειναι δλδ απλα κατεβαζεις τον κα8ρεπτη σ και λιγη υπομονη επησεις για μενα τα χενον δν ειναι λα8ος αν πανε σε σωστο ηλεκτρολογιο κ ρι8μιστουν σωστα αντικα8ιστουν τα εργοστασιακα αν τα ρυ8μισεισ σωστα εχω βαλει σε 2 προηγουμενα αμαξια ποτε δν εφαγα μουτζα ενα αλλο 8εμα ειναι οτι ειναι κ το vitara psilo !!!! παντωσ 8α βαλω κ σε αυτο κ 8α σασ κρατισω ενημερουσ :ugeek:
theo
4x4 newbie member
4x4 newbie member

Δημοσίευσηαπό kosvitara » Πέμ Ιαν 28, 2010 12:10 am

ρε παιδια γιατι το συζηταμε τοσο εδω ειμαστε ελλαδα και αμα λαχει βαζουμε ξενον και στην οπισθεν :tsoukalas: . εμεις να τα βλεπουμε ολα μερα και ο αλλος ας φυγει και στα χωραφια
kosvitara
4x4 Grand member
4x4 Grand member

Λάστιχα: 205/80/16
Suspension: calmini
Name: κωστας

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Πέμ Μαρ 25, 2010 10:24 am

Να σας πω και εγω την γνωμη μου απο την εμπειρια μου.ενα κιτ ξενον μεχρι τα 6000 kelvin εχει τεραστια διαφορα σε φως απο οποιαδηποτε απλη λαμπα.καλο ειναι να μην ανεβαινουμε σε kelvin γιατι τοτε αλλαζει το χρωμα γινεται ποιο μπλε αλλα χανουμε αποδοση.Κανενα απο ολα τα κιτ δεν μπορει να θεωρηθει γνησιο παρα μονο αυτα που τοποθετουν οι αντιπροσωπειες με τεραστιο κοστος αλλα αλλαζουν τα φαναρια αλλα υπαρχει και πλυστικο συστημα.Αν τωρα παμε στην φτηνη λυση που γνωριζουμε ολοι μας και εγω αυτο εχω κανει στο swift 98 μοντελο που εχω καλο ειναι να γνωριζουμε τα εξης.τα πολυ φτηνα κιτ (τωρα πλεον ολα βγαινουν με μεταλικα μπαλαστ οποτε δεν συζηταμε καθολου για πλαστικα γιατι υπηρχαν περιπτωσεις που μερικα ειχαν παρει φωτια) δεν εχουν σωστη δεσμη φωτος με αποτελεσμα να μην μπορουμε να δουμε την διαφορα απο κοινες λαμπες γιατι το φως χανεται αλλα και το κυριοτερο να στραβωνουμε τους αλους οδηγους.Ολοι πιστευω εχουμε δει πως πρεπει να ειναι η σωστη δεσμη σε μηχανημα ρυθμισης φωτων.Πρεπει να ειναι καπως ετσι __/
Αυτη ειναι και η διαφορα των πολυ φτηνων κιτ οτι δεν μπορουν να βγαλουν αυτη την δεσμη με τα παραπανω αποτελεσματα που ανεφερα.το κιτακι που αγορασα και τοποθετησα μονος μου κανει ακριβως αυτη την δεσμη με αποτελεσμα να μην χρειαστει ουτε καν να ρυθμισω τα φωτα μου.μονο σε περιπτωση που μπουν 4 με 5 ατομα λογω βαρους σηκωνονται αλλα τοτε τα ρυθμιζω απο το κουμπι που εχει μεσα στο ταμπλο και ολα οκ.
Σας κουρασα αλλα ηθελα να εξηγησω οσο καλυτερα μπορουσα :D :D :D :D :D
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό vitaraonoff » Κυρ Μαρ 28, 2010 12:06 am

Γνώμη μου είναι ότι στη χώρα μας δυστυχώς οι οδηγοί δίνουν ελάχιστη σημασία στην ρύθμιση των φώτων...Έτσι καθημερινά τυχαίνει να μας τραβώνουν ακόμα και με απλές λάμπες!!! :shock:
6 στα 10 αυτοκίνητα έχουν αρρύθμιστα φώτα...Φανταστείτε λοιπόν πόσο χειροτερεύει το πρόβλημα όταν οι ασυνείδητοι αυτοί οδηγοί τοποθετούν φώτα τύπου Xenon...Ο Θεός βοηθός :pray: :pray: :pray:
L.A.G.N tuning off road team!
Άβαταρ μέλους
vitaraonoff
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR/BF MUD
Suspension: Monroe adventure
Name: ΛΟΥΚΑΣ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

arahova Παρ Μάιος 02, 2025 10:41 am Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am Καλημέρα σας.
KonKalamata Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα!
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!!
makis_V Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am Καλημέρα και καλό μήνα !
arahova Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.
antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες