Περιγραφή γιατί εγώ? Αφού ο σεναριογράφος είσαι εσύ Δημήτρη
Πάμε λοιπόν. Ολοι στο ραντεβού στην ώρα τους και ξεκίνημα με συννεφιά και λίγη βροχή. Με το που φτάσαμε στην Ψάθα, σε λίγο ξεκίνησε και η βροχή

{ οπως είπε ο μετεωρολόγος της ομάδας κ. Δημήτρης Πολύζος έβρεχε πολύ επειδή ήμασταν κοντά στην θάλασσα

} Η διαδρομή δίπλα στην θάλασσα πραγματικά υπέροχη, χωρίς το καλοκαιρινό χάος

ηταν μία απόλαυση. Και σε λίγο βέβαια, επειδή κάποιοι γκρίνιαζαν οτι τους τρώνε τα λάστιχα τους

μπήκαμε στο χώμα

Υπέροχη διαδρομή, με πάρα πολύ πράσινο, η βροχή και ο ομίχλη να κάνουν πραγματικά μαγευτικό το τοπίο

Η διαδρομή πολύ καλή, με μερικά καλά νεροφαγώματα, λίγη σπαστή πέτρα

, και χωρίς καθόλου γρατσουνιές

Μετά απο μία μικρή στάση σε ένα παράπηγμα κάποιοι βοσκού { ο αρχηγός βρήκε μέχρι και καρέκλα για να καθήσει

} συνεχίσαμε προς το διάσελο άέρος, γνωστό και απο παλαιότερες επισκέψεις μας και κάποια παιχνίδια που είχαμε κάνει εκεί

. Συνεχίσαμε ομως την διαδρομή μας, γιατί είχαμε δώσει ραντεβού και με τον Βασίλη που θα ερχόταν απο το Λουτράκι. Και βρεθηκαμε στην Μονή της Παναγίας κοντά στο Προθρί { αν το λέω καλά } . Εκεί είχε παιχνιδάκι στην λάσπη, για τους περισσότερους, ο αρχηγός προσπαθούσε να βγάλει μία πέτρα που είχε μπεί στην μπροστινή ποδιά και τον ενοχλούσε ηχητικά

και μας έπιασε η νυχτα. Ο καιρός εντωμεταξύ είχε καθαρίσει. Ετσι πήραμε το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής προς την Μονή Φανερωμένης και το Λουτρακι. Και ξαφνικά

Το γλύστρημα. Ενα κατηφορικό κομμάτι του δρόμου, με πολλές στροφές, πήγε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία μας. Μία περίεργη σύνθεση του εδάφους, που δεν ειχε καμμία σχεση με όλη την προηγούμενη διαδρομή, ειχε γίνει μία πραγματική παγίδα. Σιγά σιγά όμως, με την βοήθεια όλων καταφεραμε και το περάσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα πέραν της μικρής καθυστέρησης και της αυξημενης αδρεναλίνης

{ η γυναίκα μου κόντεψε να χρειαστεί υπογλώσσιο αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία

}
Μετά απο αυτό το εμπόδιο συνεχίσαμε την διαδρομή μας χωρίς άλλα απρόοπτα έως τον τόπο της μάσας

Κλασσική η ατάκα του αρχηγού ¨εδώ με δευτέρα και τσιμπημένη τρίτη

¨ οταν ολοι πηγαίναμε με 20
Το δεύτερο μέρος σε λίγο, πιάστηκε το χερι μου

Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους.
Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή.
Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός.
Μπ. Μπρέχτ