fteriel έγραψε:cabou έγραψε:Εγω το ειχα αγορασσι 120 ευρο κατω απο την χαμοστερνας αρχη θυσεως στη valeo το ψυγειακι που φοραει νομιζω λεγετε buhr υπαρχει καποιος που τοχει αλλαξει και εχει και φωτο ψαξε λιγο και θα το βρεις και εγω το ειχα αλαξει
Μονος μου θελει προσοχη σε καθε τι που ξεβιδωνεις να γραφεις τις βιδες επισεις πριν βγαλεις το τιμονι να σιμαδεψεις με
μαρκαδορο το σημειο που θα ξαναμπει δεν ξερω αν υπαρχει aircodicion μηπως ειναι πιο δυσκολο παντος πρεπει να λισης τα παντα απο το ταμπλο αν αποφασισεις να το κανεις
ονος σου ευχομαι καλη επιτυχια και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε
Θα το ψαξω τελος του μηνα το ψυγειο φιλε Cabou, οποτε θα γινει και το εγχειρημα...Δεν εχω ξανακανει σε Vitara αυτη τη δουλεια αλλα λενε οτι ο ιαπωνας τα κανει ολα απλα οποτε με λιγη τυχη ολα θα πανε καλα!

Ευχαριστω που προσφερθηκες και εσυ να βοηθησεις, αν κατι παει στραβα ξερω σε ποιον θα απευθυνθω τωρα!
Ευχομαι στο τελος να βγει ενας καλος οδηγος για να βοηθηθουν και αλλα μελοι που πιανουν μονοι τους εργαλεια..

Για να δεις τι θα δεις λύνοντας το ταμπλό...

- 187.jpg (137.23 KiB) 3780 προβολές

- 188.jpg (146.98 KiB) 3780 προβολές

- 189.jpg (129.21 KiB) 3780 προβολές
Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο τραγικό όσο δείχνει. Με υπομονή και ψυχραιμία όλα θα μπουν ξανά στη θέση τους. Τώρα αν περισσέψουν και τίποτα ψιλά...
Στο δικό μου περίσσεψαν τελικά μόνο δυο βίδες!
Πιο δύσκολο είναι να φτιαχτεί ένας βήμα προς βήμα οδηγός. Πάντως θα ήταν πολύ καλό.
Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες, εδώ είμαστε

Η μάρκα του ψυγείου είναι BEHR (made in Spain)