Σήμερα άνοιξα ότι σκληρό δίσκο είχα και δεν είχα για να μαζέψω μερικές φώτο που δείχνουν την χωμάτινη πορεία του GV.
Να δηλώσω ότι το όχημα το αγόρασα πρώτο χέρι καινούριο δλδ και το πριόνισμα άρχισε εντός του 1ου εξαμήνου...
υγ.Πολλά είπα πάμε για φώτο....
Η πρώτη μου φώτο με το GV μαμά με το καρί απάνω ακόμη και μάλιστα μου κάνανε δώρο εξοπλισμό "off road"

σκαλοπάτια και πουλ μπαρ..

Δε λέω τότε μου άρεσε ομορφούλι αλλά εκτός γιωκ.....σκάλωνες παντού και το μπατζάκι μόνιμα με λάσπη....
Έξω από το Ημεροβίγλι στην Θεσ/νικη με το νεούδι..

- Μαμα ανάρτηση και μαμά ελαστικά.
Στη Σάρτη άρχισανε τα χωμάτινα δρομάκια...
Κάποια στιγμή χιόνισε στο Βερμιο οπότε ήρθανε και τα πρώτα καλούδια....χειμερινά ελαστικά cooper weather master.

- Μαμα αναρτηση και χειμερινα ελαστικα 215-70-16
και το φθινόπωρο είχα τις πρώτες ζάντες οι οποίες την ίδια μέρα χάσανε τη γυαλάδα διότι τις έκλωθα μέσα σε αργιλόλασπη..
Μετά από καιρούς που ξαναχιόνισε τα χιόνια με βρήκανε στη Βυτίνα με ζαντα αλλουμινίου ΑΤ 694 και αν άρτηση ΟΜΕ-MAD και αρχίσανε τα σίδερα να εισέρχονται....

Από εκείνη την περίοδο και για αρκετό διάστημα η ανάρτηση παρέμεινε έτσι και άρχισα συλλογή από λάστιχα....κατέληξα με 12 ζαντες 4 16αρες και 8 15 αρες και μια τετράδα ΑΤ 1 τετράδα πρωτογενή ελαστικά λάσπης και 1 αναγωμωση...(μέγα λάθος γιατί σε 3 χρόνια είχα 12 ελαστικά σχεδόν καινούρια και στον 4ο θα τσαρουχιάζανε....το καλύτερο 1ΤΕΤΡΑΔΑ...)

καποια στιγμη ήρθε και το πίσω μπλοκέ και άλλα καλούδια στο εσωτερικό.
μερικές φώτο..
Ηπειρο καλοκαίρι

- 8.jpg (99.76 KiB) 2854 προβολές
Βερμιο φθινώπορο
βερμιο το χειμώνα
Οιτη χειμωνιάτικα
ξανα Βερμιο (ειχε βαρεθεί ο κυρ Φάνης να κράζει ότι όλο πάω βόρεια για χωσίδια....)
έπεται συνέχεια...
"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."