DENNISLA έγραψε:φοβερη ομορφια-αγρια κ πολυ ωραιες φωτο.....
Μια επισημανση,δεν ηταν επικινδυνο εκει που σκαρφαλωνατε χωρις καποιον εξοπλισμο??? σε καποιες φωτο ετσι κ γλιστραγες...το χαος ακομη θα επεφτες...
Κοίτα να δεις για κάποιον που ανεβαίνει συχνά και ξέρει τα πατήματα και πως να γυρίσει το σώμα του είναι παιχνιδάκι, για τον άπειρο που ανεβαίνει για πρώτη φορά είναι δύσκολο. Θέλει καλό ορειβατικό μποτάκι, προσοχή και σε ορισμάνα σημεία, θάρρος, το λέω αυτό γιατί έχω ανεβεί πολλές φορές και βλέπω ανθρώπους σταματημένους σε διάφορα σημεία να φοβούνται να προχωρήσουν.
Υπάρχει και η ανάβαση από το καφύγιο του Αποστολίδη από το Λούκι είναι πιο κοντινή αλλά πιο απότομη.
Τ'ελος πάντων το βασικό είναι καλής ποιότητος ορειβατικό μποτάκι και 'ένα τουλάχιστον νούμερο μεγαλύτερο και λέω καλής ποιότητος γιατί μια κοπέλα στην παρέα είχε μποτάκια αλλά στην πορεία ξεκώλησαν οι πάτοι, που να τους κολλήσεις στο βουνό
Κωστή, το χειμώνα έλα φιλαράκι να ανεβούμε μαζί, θα πάρουμε και τον ψηλό που έχει μεγάλα πόδια, να μας βοηθήσει στο βαθύ χιόνι

Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.