Εγώ σαν Βασίλης είμαι ρατσιστής,προς τους λαθρομετανάστες,προς το κάθε αλλοδαπό μέσα η έξω από την Ελλάδα που κάνει επικριτικά σχόλια για εμάς δίχως να έχει τη παραμικρή ιδέα του τί πληρώνουμε και περνάμε,προς το κάθε έλληνα κακό πολιτικό,το συνάφι του και τους παρατρεχάμενούς του οι οποίοι μας κατακλέβουν τόσα χρόνια!!!
Φέτος για 2η χρονιά δε δέχτηκαν τη μικρή μου σε 2 παιδικούς δημόσιους σταθμούς επειδη το εισόδημα μου είναι κατά τη γνώμη τους υψηλό και δέχτηκαν(επειδή τα γνωρίζω το λέω)4 παιδάκια αλλοδαπών από 2 ζευγάρια στα οποία το 1ο ζευγάρι λάδωσε 200ευρώ στην υπέυθυνο(πρέπει να μπει φυλακή αυτή και όλοι οι όμοιοι της)για να μπουν τα 2μικρά στο παιδικό και στο άλλο ζευγάρι επειδή φαίνεται ότι δουλέυει μόνο η γυναίκα ενώ ο σύζυγος κάνει μάυρη εργασία(βγάζει πιο πολλά από πολλούς από εμάς),φαίνεται λοιπόν μικρό δηλωθέν εισόδημα οπότε τα 2 άλλα παιδάκια έπρεπε να μπουν.
Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν για να μην είμαστε απόλυτοι με το θέμα των Χανίων γιατί μπορεί κάτι τέτοιο να έγινε και εκεί οπότε έχουν εν μέρει δίκιο οι άνθρωποι!!Ποτέ μην είστε απόλυτοι δίχως να γνωρίζετε το τι γίνεται!!
Και στο κάτω κάτω...γνώμη μου και ας φανώ κακός......τόσα χρόνια πληρώνουμε φόρους,μου κρατάνε για το ΙΚΑ και δωρεάν υγεία δεν έχω,μου κρατάνε ΦΜΥ,πληρώνω το ΦΠΑ σε ένα κάρο λογαριασμούς,τέλη κυκλοφορίας και διόδια χωρίς δρόμους,χαράτσια,κεφαλικοί φόροι κ.α........εεεεεεεεε ρε παιδιά.....ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Τα ελληνόπουλα
πρέπει να έχουν προτεραιότητα.