...και εξηγουμαι :
"Έμμεσο"

και "'Ενοχο"

...παντα μου αρεσε το 3πορτο (το 5πορτο ομοιως μου αρεσει κ το βρισκω πολυ σικ για τετοιο οχημα...και ενα σας λεω : ειμαι Ιταλόφιλος. Αρα "αυστηρος" με την "ομορφια")
μεχρι που το 2008 (?) - 09 (?) ....μου πεταξε ο δικος μου, οτι θελει να αγορασει τζιπ ...γιατι ειχε γλυκαθει απο το HRV που ειχα..και γουσταρε πλεον, κατι οχι τοσο ευαισθητο οσο το Golf του
να καβαλαει κανα πεζοδρομιο (τροπος του λεγειν. Δεν το κανει ..μη τον αδικώ), να πεφτει σε καμια λακουβα....να το παίρνει στο νησι χωρις σκεψη κλπ κλπ...
ΑΛΛΑ να μην ειναι αυτο που λεμε... "Μεγαλο ρε παιδι μου"...
μετα το γερμανικο αμαξι του...αποφασισε να το δωσει στην κορουλα του...και να παρει εναν Γιαπωνέζο , για παρτη του αυτη τη φορα (για να μην εχει εγνοιες ..μιας και πλησίαζε τα 60)
καταληγει στο : SX4 ή στο N.G.Vitara....αλλα και τα 2 σε 1600κ.εκ. ....οχι μεγαλυτερα...
τα ειχε βρει κ σε καλη τιμη...απο τον Ανεξαρτητο εισαγωγεα την AutoProfit...στη Συγγρου...
τι αλλο ηθελα ...για να δρασω ????

βροχη τα "επιχειρηματα"
" ελα μωρε....το SX4...? ...σαν οικογενειακο που δεν ξερει τί θελει να ειναι ..."
" παρε ενα τζιπ ρε παιδι μου...οχι ντεμέκ...και δηθεν τζιπ...με το ενα πόδι μεσα και το αλλο εξω"
" παλι 4 πορτο?..παρε ενα 3πορτο ...μονοι σας ειστε πια "
" το SX4 εχει τρομερα ασχημο σαλονι..."
" εχουν μικρα πορτ παγκαζ...και τα 2...οποτε παρε το Βιταρα"
" ασε που ειναι κοντό κ χωρας να παρκαρεις παντου"
και πανω που τον ειχα ψησει....ριχνω κ την τελικη κανονιά..
"αντε και θα σου κανω δωρο το multimedia εγω...!"
εκει...ηρθε κ εδεσε, κι ας μην ηξεερε να το χειριζεται.... "ελα μωρε...θα μαθω" ..ελεγε
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...! ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ !
και τωρα?
αφηστε τα
εβαλε κατι σκαλοπάτια .... "ειναι ψηλά για τη μανα σου"
"πολυ μικρο πορτ παγκαζ τελικα ρε γαμωτο...ασε...θα παρω το Golf"
"παμε εκδρομη...Πατρα...θα παρουμε και τον Κωστα με την Κικη...θα παρω το Golf"
"...καινε τα δερματα αμα το βλεπει ο ηλιος...."
και το τελειωτικο χτυπημα μου ηρθε απο την αυστηρη λογικη : " εκει που πηγε η βενζινη..? ΑΣΕ καλυτερα ! θα παρω το Golf "
ενα σας λεω : ΕΥΤΥΧΩΣ που εχει το Golf ...

γι αυτο κ αισθάνομαι "Ενοχος" οπως σας ειπα παραπανω..
τον εβαλα τον ανθρωπο-το αγορασε-το χρυσοπλήρωσε και το εχει στο γκαραζ κ σκονίζεται..
1) καίει τον κ@λο του (κακά τα ψέματα)
2) ειναι αργο κ στην Εθνικη...απλα σου βγαίνει η πιστη...
3) δεν χωραει τιποτα πισω...
4) τα παραθυρα του...απλα κλονίζονται μολις λιγο ανοιξουν..(3πορτο γαρ)
και ριχνω το φταίξιμο στον εαυτό μου...
ΑΛΛΑ ειναι κούκλικο το άτιμο....ακομα καθομαι και το χαζεύω....ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ (και στον πατερα μου..) ..ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

οποτε τί να κανω τώρα πια ?....δεν ανταλάσσεται πλεον...δυστυχως
θα προσπαθησω με δικά μου εξοδα (μιας και δεν εχω πλεον αμαξι δικο μου..για να του το δωσω) ...να του κανω τη ζωη ....πιο.... υποφερτή να το πω ?
για αρχη θα του βαλω ζελατίνες...για τον ηλιο... (οκ. βρηκα εναν φιλο)
μετα θα ηθελα να του κανω κατι για να εχουμε οικονομια στο καυσιμο...για να μπορει να το χαιρεται και στην πολη και στο ταξιδι (γιατι εγω με 120-140 ΔΕΝ μπορω να ταξιδεψω)
κι ετσι....ειχα πεσει μπροστα στο φορουμ σας αυτο...αλλα ποτέ δεν ειχα εγγραφεί...απλά διαβαζα...
ομολογω οτι ζηλευω ολα αυτα που κανετε και το παθος που εχετε για τα αμαξια σας...
κι ετσι αποφασισα να εγγραφώ....μιας και ο φάδερ δεν μπορει...και να ζητησω τη βοηθειά σας σε διάφορα πραγματα..και αν κατσει...γιατι οχι..να παρεβρεθουμε σε καποια βολτα-εκδηλώσή σας
(ειμαστε ηδη μελη σε λεσχη μοτοσυκλετων κ το "εχουμε δει" ...πώς δουλευει

ειμαι ο Γιαννης....ειμαι μοτοσυκλετιστής ...μου αρεσει το ταξιδι με τη μοτοσυκλετα και το κοριτσι μου...
αλλα μου αρεσουν και τα αυτοκινητα...ναι. τα γρηγορα. τα ομορφα. τα Ιταλικα (η Ελενιτσα μου εχει ενα απιθανο κοκκινο Παντακι) ... ΑΛΛΑ και τα χρηστικά-όμορφα-αυτοκινητα-εργαλεία
και ενα τετοιο ειναι και το 3πορτο Grand Vitara του πατερα μου....που μια μερα...μπορει να του "το φαω"

ωστόσο παακαλώ πολυ θα ηθελα τη βοηθειά σας στο θεμα της οικονομιας καυσιμου (διαβασα καποια αρθρα σας για Υδρογονο κ μαλλον δεν εχω καλη γνωμη για τη λυση αυτη...)
καταληξαμε στην λυση του Υγραερίου ....κι ας χασουμε το πορτ-παγκαζ... τουλαχιστον θα κυκλοφορουμε το τερατακι μας...να το ευχαριστιόμαστε
λοιπον ?...τί λετε ? θα μπορουσατε να μου δωσετε καποια λινκ απο συζητησεις κλπ για την Υγραεριοκινηση ? πιθανον και καποιους εγκαταστάτες ?
(βλεπουν πολλα νουμερα σε πανώ κ ταμπέλες τα ματια μας)
Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων...
και καλώς σας βρηκαμε..!
καλημέρα .. γιαννης