Άμα κάνεις παρέα κάποιο ψηλό

που συνέχεια λέει ..."βουνόοοοοοοο"!!!!
.... και άμα έχεις δάσκαλο που λέει :
BOSS έγραψε:...πήρα τον κακό τον δρόμο με το αγριοκάτσικο ....
...και ειδικά άμα υπάρχουν πολλοί άλλοι δάσκαλοι εδώ μέσα με ίδιες απόψεις....

..., όπως λέει και ο σοφός λαός "με όποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!"
Μου καρφώθηκε λοιπόν η ιδέα να ...καβαλήσω το βουνό και να ....διασχίσω το νησί!!!

- Θάσος 2.jpg (61.5 KiB) 3865 προβολές
Ρώτησα λοιπόν διαφόρους ντόπιους για να μάθω την κατάσταση του δρόμου, μιά και θα ήμουν κατά παράβαση των καθιερωμένων εθιμικών κανόνων, ...μόνος!
Όλοι ανεξαιρέτως με απέτρεπαν, μου έλεγαν με τζιπάκι ίσως...., αλλά όταν τους έλεγα ότι έχω, μου έλεγαν θα χάσεις το δρόμο και θα χαθείς, θα κολλήσεις στα νεροφαγώματα γιατί έβρεξε πρόσφατα, θα το σπάσεις στα κατσάβραχα... και λοιπά τραγελαφικά!!!
Όλα αυτά μου κάρφωσαν ακόμα περισσότερο την ιδέα, ότι ...."νικάει ο επιμένων"
Απενεργοποίησα το "ESP"

(άφησα την Αγγελική στο ξενοδοχείο), σιγουρεύτηκα ότι η "Ανδριάνα" ήξερε το δρόμο (Καζαβήτι - Πυροσβεστικό φυλάκιο - Παναγία ...περίπου 25 χλμ - εκτιμώμενη ώρα 2 ώρες!!!), και ....βάμος αλά πλάγια

πάνω από το βουνόοοοο και από ..."τον κακό δρόμο"!
Καταπράσινη, καταπληκτική διαδρομή, με απέραντη θέα από ψηλά, απαιτητική, με μπόλικη "νεφρολιθοτριψία", μεγάλα νεροφαγώματα, στενά περάσματα και ελάχιστη λάσπη!
Σίγουρα αποζημιώθηκα για την απόφασή μου και σίγουρα θα την ξαναέκανα, με κάποια παρέα από δώ ίσως...
Η "Ανδριάνα" αποδείχτηκε αλάνθαστη και το NV παλληκάρι αφού πέρασε από παντού, δύσκολα μεν, "ανέπαφα" δε ...και χωρίς alarm υπερθέρμανσης!!!
Μέχρι να δω τι θα κόψω από το δίωρο++ video (όλο είναι πολύ ενδιαφέρον), δείτε μερικές φωτό...
...συνεχίζεται...