kaliakouda έγραψε:Καλή συνέχεια και καλά κάνετε να συνεχίσετε με αυτή τη λογική, έτσι και αλλιώς πολύ μακρυά σίγουρα θα φτάσετε! Ψυχάρα πάντως ο Γάλλος, έχει κάποιο site να παρακολουθούμε και αυτόν Νίκο?
Κατά μία έννοια τα καταφέραμε μετά από 100 ημέρες να φτάσουμε στο νοτιότερο κομμάτι της Αφρικής.. και λέω κατά μία έννοια γιατί το Γκάνα-Νότια Αφρική το κάναμε σε μία νύχτα.. και δυστυχώς χωρίς τον Ζήκο..
Μας λείπει ήδη.. την περασμένη Παρασκευή έγινε η φόρτωση και αύριο το πλοίο αναχωρεί από Τέμα. Θα ανεβάσουμε και tracking details από αύριο..
Το Κέιπ Τάουν είναι απλά πανέμορφο και είναι από μόνο του must προορισμός για τους ταξιδιάρηδες.. Τα έχει όλα στην κυριολεξία! Δεν το συζητάμε για τους λάτρεις του off road.. Δεν έχουν βέβαια Vitara αλλά θα τους συγχωρέσουμε (;).. jimny έχω δει αρκετά και απ'όσο γνωρίζω η επίσημη αντιπροσωπεία εισάγει και NGV (μόνο το 2.4 βέβαια) αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει το μάτι μου.. όχι τίποτε άλλο αλλά θα είναι η δεύτερη χώρα μετά τη Μαυριτανία που δε θα έχω Vitara στη φωτογραφική συλλογή μου!! (Εννοείται ότι ετοιμάζω φωτογραφικό λεύκωμα με vitarakia απόλο τον κόσμο )
Προς το παρόν, απολαύστε από Γκάνα όπου περάσαμε τρεις απίστευτες εβδομάδες. Δεν είχε off road αυτή τη φορά αλλά πολλές γνωριμίες με πολλές κουλτούρες, πολλή τριβή με ντόπιους και ολίγον από φιλανθρωπική δράση (λεπτομέρειες φυσικά στη Γκανέζικη πινέζα).
Πολλούς πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους θερμόπληκτους (εδώ έχει χειμώνα με 16 βαθμούς παρακαλώ.. μπρρρρρ).
Πολύ όμορφα παιδιά, να είστε πάντα καλά, και σας ευχαριστούμε που μας σκεφτόσαστε, έστω νοερά δροσιστήκαμε Καλή συνέχεια
Υ.Γ. πολύ σοφή η φράση για την θάλασσα
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ
Καλή συνέχεια παιδιά να περνάτε καλά και μην σας φοβίζει τίποτα. Όπως λέει και ο Γιώργος μείνετε σε αυτό το κόσμο τον δικό σας κόσμο. Ένα μεγάλο μπράβο Ps: Υπέροχο φωτογραφικό υλικό
•Τα όρια της ζωή σου ειναι απλως επινοήσεις του εαυτού σου. •Εξερεύνησε, Ονειρέψου, Ανακάλυψε. •Ακολούθησε τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματήσεις.
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ