Λοιπον αγαπητοι φιλοι.
1ον - Η συναντηση μας με τον Βασιλη (BALATOS) και για τον Γιαννη θα γινει στο Μουζακι Καρδιτσας την Κυριακη 5 Αυγουστου στον κεντρικο δρομο μετα την γεφυρα αριστερα στις 13:002ον - Οι Αθηναιοι θα ξεκινησουμε μαζι το πρωι απο τα Mac Donalds στις 08:30Θα ανηφορησουμε για τα Αγραφα και μετα απο μερικα χιλιομετρα χωμα θα κατασκηνωσουμε ειτε στο Ασπρορεμα η στη θεση Ξυλα Κοκκαλη που γνωριζετε οι περισσοτεροι απο τις προηγουμενες εξορμησεις μας εκει (η τοποθεσια στο ποταμι με τα ξυλινα σπιτακια).
Την αποφαση θα την παρουμε επι τοπου αναλογα την ωρα που θα φτασουμε και την διαθεση μας
Την Δευτερα θα περιηγηθουμε στα βουνα των Αγραφων με πρωτη και κυριοτερη την Νιαλα και σε διαδρομες που δεν καναμε τον Μαρτιο.
Την Τριτη θα αναχωρησουμε για Περτουλι με σταση στην λιμνη Στεφανιαδας και διαβαση απο τον Τυμπανο, ουσιαστικα το προγραμμα θα γινει οπως εχει σχεδιαστει αλλα αναποδα μιας και ξεκιναμε απο Αγραφα.
Μικρη μεταβολη ισως υπαρξη την Τριτη μιας και η διαδρομη Αγραφα Περτουλι απο χωμα ειναι μεγαλη και εκει ισως κανουμε ενδοαμεση σταση για υπνο η θα ενταξουμε ενα μεγαλο κομματι ασφαλτου μετα την Βατσουνια.
Ειπαμε οτι ειμαστε μικρη σχετικα παρεα και αρα ευελικτη, στοχος μας ειναι η απολαυση της φυσης και οχι τα πολλα χιλιομετρα
Εγω θα εχω μαζι μου τουλαχιστον το κρεας της Κυριακης για ολους, αυριο θα γνωριζω εαν μπορουμε να προμηθευτουμε που ειναι και το πιο πιθανο κρεας για την Δευτερα και Τριτη βραδυ απο τα Αγραφα διαφορετικα εχουμε αλλες εναλλακτικες λιγο πιο μακρυα
Οπως εχω προαναφερει στο πρωτο ποστ για ολα τα υπολοιπα πρεπει να εχετε ηδη φροντισει εσεις
Επισης παρακαλω φερτε και τραπεζακια γιατι εγω δεν εχω

Ολοι να εχουμε φρονιτσει για παγο πριν το Μουζακι.
Στο μεταξυ θα γινει και συνενοηση με τον φιλο Dimio για την πιθανη επισκεψη μας στην Μεσοχωρα, τον Κωστα Vitara-gas θα τον δουμε την Παρασκευη.
Με τον Γιαννη εχουμε συζητησει την πιθανοτητα να ανεβουμε μεχρι Συρακο- Καλαριτες και να δουμε τον καταπληκτικο δρυμο τους Ορους Λακμος, (Περιστερα.
Καλα να περασουμεεεεεεεεεεεεεεεε
1 -dpol
2 -ALEXGV
3 - Τζιβιτζόνης
4 -vailis k – myrto k - toby k
5- BALATOS - Τάνια - Ηλιάδα - Μαρία
6-