Ιδου λοιπον αγαπητοι μου , το αποτελεσμα της αντικαταστασης των ελατηριων ...της μαμας , με τα ελατηρια MAD.

Στο δια ταυτα τωρα...
Η διαφορα υψους ειναι αρκετα εμφανης . Το πηγα σε καποια σημεια στο λοφο κοντα στο σπιτι , στα οποια το ειχα τεσταρει πριν την αλλαγη .
Ειχα προσδιορισει μαλλιστα ενα σημειο , λοφακι , το οποιο πριν περασα οριακα, ενω μετα το σηκωμα το ιδιο περασμα εγινε παιχνιδακι , με αρκετα μεγαλο κενο .
Σε αλλο ενα σημειο που πριν δεν μου αρκουσε η γωνια διαφυγης και εβρισκε ο κοτσαδορος , τωρα δεν ακουμπησε καθολου .
Αυτο ομως που εχει για εμενα μεγαλυτερη σημασια , γιατι το απολαμβανεις καθημερινα , και οχι μονο στις εκτος διαδρομες , ειναι η μεγαλη βελτιωση της αναρτησης , οσον αφορα στα περασματα απο διαφορες ανωμαλιες του δρομου , λακουβες σαμαρακια κλπ. , τα οποια πλεον το αυτοκινητο τα καταπινει κυριολεκτικα . Να φανταστειτε οτι ελαχιστοποιηθηκαν και καποιοι θορυβοι προερχομενοι απο το ταμπλο , μιας και η αναρτηση πλεον δεν διαβαζει την παραμικρη ανωμαλια του οδοστρωματος οπως πριν!
Τελος δεν διεκρινα καμια διαφορα στις στροφες με πολλα χιλιομετρα (κατι που φοβομουν) ,αφου συνεχιζει να στριβει σαν τρενο , παρα μονο ελαχιστη και αμελητεα μετατοπιση του αυτοκινητου στις σοβαρες ανωμαλιες και με πολλα χιλιομετρα , κατι το οποιο ομως απο μονο του διορθωνει αμεσως .
Την ολη διαδικασια ανελαβε ο φιλος Ανδρεας Σκουρας , ο οποιος διατηρει καταστημα - συνεργειο στο Ανω Καλαμακι , και ασχολειται με οτι εχει σχεση με αναρτηση και συστημα διευθυνσης και οχι μονο .
Το παλικαρι το γνωριζω 15 χρονια , εχει μεγαλη εμπειρια αφου επαιρνε επι σειρα ετων μερος σε αγωνες ταχυτητας (ραλλυ) , και η εργασια του , καθως και ο εξοπλισμος του , ειναι εξαιρετικα !!!
Εφοσον μου επιτρεπεται απο τους κανονες του φορουμ , (ας τοποθετηθουν οι αρμοδιοι ) , μπορω να δημοσιευσω διευθυνση και τηλεφωνο , για να ερθουν σε επαφη οσοι ενδιαφερονται ...)
Ευχαριστω για την υπομονη σας και για τα καλοριζικα !!!

Τελευταία επεξεργασία από Επισκέπτης και Παρ Μαρ 13, 2009 8:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά