heroicentaur έγραψε:Super εγινε, αντε μαζεψε τα ψιχουλα και κανε μια δυνατη δοκιμη (extreme) για να εισαι ετοιμος χωρις θεματα.
ΕΙμαι σιγουρος οτι ετοιμαζεις μια ποδιτσα για την κοιλια οπου το μονο ευαισθητο σημειο πια ειναι το transfer να μην κοπανησει καπου.
Eυχαριστώ Αχιλλέα ,συμμαζέυω και μετά 3 ροδος πάλι στα χαντάκια...
Ποδιά ακόμη δεν έχω σχεδιάσει αλλά στο τρανσφερ ένα αλλουμίνιο 6 χιλ για κάθε ενδεχόμενο το θέλει.
Εκεί ψηλά που είναι το transfer χρειάζεται σκάλα ο βράχος για το χαϊδέψει
Τάκη όντως σε νορμαλ εμπόδια του ενός μέτρου δεν θέλει...αλλά στα μέρη του ΚΑΘ τα εμπόδια είναι μεγαλύτερα από μέτρο και το αμάξι είναι σα χόμπιτ πάλι..

οπότε μια ποδίτσα για γλίστρα και προειδοποίηση τη θέλει....άσε που έχω όρεξη για νέες κατασκευές και σχέδια...
Στα δικά μας πάλι...αφού τερματίσα με τη μουτζουρική-τορνίρισμα και τα βιομηχανικά αέρια είπα να πιάσω και τα πνευματικά και τα ρακόρ υψηλής πίεσης.Έτσι από σήμερα έχω και πάλι μπλοκέ πίσω λειτουργικότατο με χρήση αέρα.

Στο μέλλον όταν το κομπρεσεράκι "την ακούσει" το μπλοκέ θα γίνει liquid locker από air locker πολύ εύκολα.
Μερικές φώτο με τα απάρτια.
Επίσης με την βοήθεια του κυρ Κώστα.....εεεεε Γιάννη περάτωσα και τα σκαλοπάτια sliders.
Είναι από τουμποσωλήνα 4 χιλ πάχος και επίσης οι βάσεις αποτελούν προέκταση από τις βάσεις των μπράτσων στο σασί.Τα σκαλοπάτια επιπλέον έδεσαν τις δύο βάσεις από έξω μεριά ενισχύοντας στο σασί εξωτερικά από την κάθε πλευρά. :idea
και ακόμη δύο με τα σκαλοπάτια ασταρωμένα και με τάπες.
υγ.Οι λάσπες ΔΕΝ είναι απο χωσίδι αν και δεν κρατιέμαι...αλλά από τα Ισιώματα στο Κεφαλάρι που έβρεξε στην απογευματινή ειδική διαδρομή.
υγ2.Ετοιμάζεται δυνατή πατέντα για την ντίζα του κοντέρ με θήκη αλουμινίου τορνιρισμένη και πρεσαριστή και προχωράει η πίσω ποδιά προστασίας του τεπόζιτου βενζίνης.Αν και ήθελα να βάλω κάτι πιο ενισχυμένο τελικά θα διαμορφώσω κατάλληλα τη μαμά "σαλιάρα".

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."