Εμένα Νίκο τον ίδιο θόρυβο κάνει εξ αρχής,γρουτς-φσουτ τα πίσω αλλά δεν είναι ούτε ενοχλητικό ούτε κοπάνημα θα έλεγα

Είπαμε λίγο σκλήρυνε αμπρός.
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θα σε βάω οδηγό στην επόμενη συνάντηση γιατί ίσως και να μην το περιγράφω καλά. Το φστ φστ είναι δεδομένο , αλλα ακούω και ένα γκαπ γκούπ { στα νήπια ξαναγύρισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
}
kons έγραψε:ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θα σε βάω οδηγό στην επόμενη συνάντηση γιατί ίσως και να μην το περιγράφω καλά. Το φστ φστ είναι δεδομένο , αλλα ακούω και ένα γκαπ γκούπ { στα νήπια ξαναγύρισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
}
απκατ, κατ καν γκαπ..γκαπ.....!!!
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:kons έγραψε:ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θα σε βάω οδηγό στην επόμενη συνάντηση γιατί ίσως και να μην το περιγράφω καλά. Το φστ φστ είναι δεδομένο , αλλα ακούω και ένα γκαπ γκούπ { στα νήπια ξαναγύρισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
}
απκατ, κατ καν γκαπ..γκαπ.....!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Ποιόν έβαλες ρε φίλε στο στόχαστρο![]()
![]()
ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θα σε βάω οδηγό στην επόμενη συνάντηση γιατί ίσως και να μην το περιγράφω καλά. Το φστ φστ είναι δεδομένο , αλλα ακούω και ένα γκαπ γκούπ { στα νήπια ξαναγύρισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
}
Στην προκειμένη περίπτωση με προβληματίζει αφάνταστα ο θόρυβος και όσο και να θέλω να αναβαθμίσω το GV με αναστέλουν τα προβλήματα - παράπονα που διαβάζω εντός - εκτός...
kaliakouda έγραψε:Στην προκειμένη περίπτωση με προβληματίζει αφάνταστα ο θόρυβος και όσο και να θέλω να αναβαθμίσω το GV με αναστέλουν τα προβλήματα - παράπονα που διαβάζω εντός - εκτός...
Πουθενά πρόβλήματα,ίσα-ίσα που χαίρομαι επιτέλους το αμάξι μου και εκτός χωρίς άγχος και περνώντας από.. παντού![]()
Οσο για εντός δεν κατάλαβα κάποια διαφορά
kaliakouda έγραψε:ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Θα σε βάω οδηγό στην επόμενη συνάντηση γιατί ίσως και να μην το περιγράφω καλά. Το φστ φστ είναι δεδομένο , αλλα ακούω και ένα γκαπ γκούπ { στα νήπια ξαναγύρισα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
}
1. Ακούγεται η αναπνοή των αμορτισέρ,πράγμα που αποδεικνύεται αν ανοίξεις την πίσω πόρτα και ανεβαίνοντας στο κατώφλι κουνήσεις την ανάρτηση,αυτόν τον θεωρώ υγειή
2. Ακούγεται ένας μεταλλικός θόρυβος(κρικ-κρικ),χωρίς να μου είναι ενοχλητικός, που πιστεύω ότι προέρχεται από την επαφή των ελατηρίων με την φωλιά τους και ευκαιρίας δοθείσης θα ντύσω τις κάτω σπείρες με λάστιχο
3. Σίγουρα έχεις το γνωστό πρόβλημα με τα συνεμπλόκ εμπρός,στα αλλάζουν στην εγγύηση και τέλος για κάποιο διάστημα
4. Στο επόμενο offroad θα αλλάξουμε αμάξια
kaliakouda έγραψε:Αστο,ξέχασα ότι είσαι οδοστρωτήρας εσύ..![]()
![]()
Επιστροφή στο Αναρτήσεις/Λάστιχα
arahova | Σάβ Μάιος 31, 2025 10:09 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 31, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 30, 2025 6:29 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 9:41 am | Ενημέρωση για την καλοκαιρινή μας κολεξιόν . |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 29, 2025 7:20 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Τετ Μάιος 28, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
Σταύρος 4x4 | Τετ Μάιος 28, 2025 6:12 am | Καλημέρα |
arahova | Τρί Μάιος 27, 2025 9:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
sumi | Τρί Μάιος 27, 2025 7:10 am | Καλημέρα |
antonis1627 | Τρί Μάιος 27, 2025 6:27 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 7:26 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Δευτ Μάιος 26, 2025 4:15 pm | Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
Zoderman | Δευτ Μάιος 26, 2025 2:07 pm | Καλησπέρα ομάδα. Εχω ένα θέμα με το μοτέρ της τετρακίνησης. Υπάρχει καμία ασφάλεια να τσεκάρω μήπως έχει καεί η τι άλλο μπορεί να φταίει ; |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:33 am | Η Ομαδική μας για την καλοκαιρινή κολεξιόν ανέβηκε |
antonis1627 | Δευτ Μάιος 26, 2025 6:32 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Μάιος 25, 2025 10:28 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Μάιος 25, 2025 6:11 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Σάβ Μάιος 24, 2025 9:27 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:40 am | Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ. |
antonis1627 | Σάβ Μάιος 24, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ | Παρ Μάιος 23, 2025 11:34 am | καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..) |
arahova | Παρ Μάιος 23, 2025 10:21 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Μάιος 23, 2025 6:17 am | Καλημέρα σας. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 22, 2025 5:53 pm | Τετάρτη 28-5-2025 πάμε για καφεδάκι στο . |
arahova | Πέμ Μάιος 22, 2025 10:15 am | Καλημέρα σε όλους. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης