από printioa » Παρ Απρ 20, 2012 10:37 am
Η δασκάλα έδωσε στους μαθητές της πέμπτης τάξης μια αποστολή:
Να βάλουν τους γονείς τους να τους πουν μια ιστορία με ένα μήνυμα ηθικής στο τέλος της.
Την επόμενη μέρα, τα παιδιά επέστρεψαν και, ένα προς ένα, άρχισαν να λένε τις ιστορίες τους.
Υπήρχαν όλα τα είδη των συνηθισμένων πραγμάτων: Χυμένο γάλα και οικονομία χρημάτων. Αλλά τότε η δασκάλα συνειδητοποίησε, προς μεγάλη απογοήτευση της, ότι μόνο η Janie έμεινε.
"Janie, έχεις μια ιστορία να μοιραστείς;"
«Ναι κυρία μου. Ο μπαμπάς μου μου είπε μια ιστορία για τη μαμά μου. Ήταν πιλότος μαχητικού αεροπλάνου στην επιχείρηση Καταιγίδα της Ερήμου και το αεροπλάνο της χτυπήθηκε. Έπρεπε να διασωθεί πάνω από εχθρικό έδαφος και το μόνο που είχε ήταν μια φιάλη ουίσκι, ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι επιβίωσης.
Εκείνη ήπιε το ουίσκι κατά την πτώση προς τα κάτω έτσι ώστε το μπουκάλι να μην σπάσει και στη συνέχεια το αλεξίπτωτο της προσγειώθηκε ακριβώς στη μέση των 20 ιρακινών στρατιωτών. Πυροβόλησε 15 από αυτούς με το πιστόλι μέχρι να μείνει από σφαίρες, σκότωσε τέσσερις ακόμα με το μαχαίρι, μέχρι που έσπασε η λάμα και στη συνέχεια σκότωσε τον τελευταίο Ιρακινό με γυμνά χέρια."
'' Ώ Θεέ μου”, είπε η δασκάλα με φρίκη. Τι σου είπε ο μπαμπάς σαν το ηθικό μέρος σε αυτή τη φρικτή ιστορία; "
"Don't Fuck with Mommy when she's been drinking."
Αυτοί που νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα , ενοχλούν εμάς που τα ξέρουμε όλα.