συγκεκριμένα ανέβασε θερμοκρασία λίγο πάνω απο το νορμάλ του...!!!
Μετά απο συζήτηση στο vitaraclub.gr κατέληξα στο συμπέρασμα οτι η αιτία ήταν το ψυγείο....ή γενικότερα το κύκλωμα ψύξης το οποίο έχει βουλώσει...!!
Στην συνέχεια και όλως τυχαίως μετά απο συζήτηση με κάποιον φίλο ο οποίος έχει σπουδάσει χημικός μηχανικός μου μίλησε για ένα καθαριστικό υλικό που είναι ένα και ένα για το ψυγείο του αυτοκινήτου και πάμφθηνο.Μάλιστα το έχει δοκιμάσει και ο ίδιος με άριστα αποτελέσματα.

Πρόκειται για το παλαιό και γνωστό απορρυπαντικό ROLi.

http://www.google.gr/imgres?q=ROLI&hl=e ... 9,r:11,s:0
Ετσι λοιπόν το δοκίμασα και εγώ ...πήρα ένα 4λιτρο ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ νερό , έριξα μέσα 3 κουταλιες σούπας ΡΟΛΙ και το ανακάτεψα καλά , στην συνέχεια άδειασα το ψυγείο μου ( απο το σχετικό βρυσάκι) και πρόσθεσα αυτό το μείγμα (το οποίο παρεπιπτόντως δεν δημιουργει αφρό )κατευθείαν απο την τάπα του ψυγείου.!!!
Άφησα τον κινητήρα να λειτουργεί για 10 λεπτά περίπου ...και....μετά άνοιξα το βρυσάκι ....!!!.......!!!!!!!.........!!!!!!!Μόνο φίδια δεν είδα να βγάζει το ψυγείο...!!!Για λάσπη και πράσσινα ιζήματα...δεν το συζητάμε....!!

Στην συνέχεια το ξαναέκανα 2η φορα και άφησα το αμάξι να κάνει καμμια 30 χιλιόμετρα με ΡΟΛΙ στο κύκλωμα ψύξης.
Και πάλι έβγαλε τα απίστευτα απο μέσα....!!!Ταυτόχρονα είδα την θερμοκρασία του κινητηρα μου να επιστρέφει στα φυσιολογικα επίπεδα...!!!
Στην συνέχεια συμπλήρωσα το κύκλωμα πάλι με ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ -και μόνο-νερό και το μπλέ αντιψυκτικό της TOTAL ..!!
Και ο κινητήρας μου ανάσανε και παλι....