από iakgia » Τρί Μαρ 27, 2012 12:31 am
Kαλησπέρα απο Άνδρο,
Είμαι ο Μάκης , 33 ετών και αποφάσισα να γίνω μέλος για τα ωραία θέματα του κλάμπ , την συνεργασία των υπαρχόντων μελών και τις εμπειρίες και γνώσεις που μπορεί να πάρει κανείς απο εδώ μέσα.Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους οργανωτές του site για το υψηλό επίπεδο που κρατάνε στην ιστοσελίδα τηρώντας τους όρους.
Είναι η δεύτερη φορά που κάνω εγγραφή γιατί έπεσα θύμα του bug προχτές και χάθηκαν όλα.
Το 2001 , μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς , αποφάσισα να αγοράσω VITARA ανάμεσα σε άλλα της κατηγορίας επειδή μόνο αυτό συνδύαζε πολλά πλεονεκτήματα σε ένα πακέτο.(5θυρο,κατεπιλογή τετρακίνηση και με αργό,λίγα κυβικά,αξιοπιστία-αντοχή,χώρους,άνεση,εξοπλισμό κτλ), κάτι που δεν συνδύαζε κανένα άλλο σε αυτή την κατηγορία(RAV4-FEROZA-NIVA-FRONTERA-FREELANDER-SPORTAGE)
Το αγόρασα απο Γερμανία με 45.000 χλμ σε καταπληκτική κατάσταση με πολλά για την εποχη extra και τώρα έχει φτάσει τα 120.000 χλμ.
Δέθηκα τόσο πολύ με το αμάξι αυτό που το νιώθω σαν ένα κομμάτι του εαυτού μου και δεν θέλω να το αποχωριστώ ποτέ...μέχρι να σαπίσει κυριολεκτικά στα χέρια μου.Πέρασα πολλές όμορφες στιγμές με αυτό αλλα....και κάποιες πολύ άσχημες.
Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με χωραφοδουλίτσες κάθε είδους ,μελισσοκομική , μαστορέματα παντός είδους , επισκευές αγροτικών μηχανημάτων και οχημάτων , υπολογιστές .
Διαθέτω επίσης MITSUBISHI CARISMA 1.3 (για τις ανάγκες της συζύγου) αλλά και HONDA SPADA VT250(η 2η μεγάλη μου αγάπη).
Ελπίζω μέσα απο αυτή την ιστοσελιδα να μάθω αρκετά πράγματα απο τους παλιούς αλλά και να μεταδόσω τις δικές μου γνώσεις.
Τα λέμε στην συνέχεια...........
VITARA JLX 1.6 16v 5d 180.000χλμ Ιάκωβος
ΑΠΛΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ !!! ...ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....!!!