char έγραψε:Έξοχα!larini έγραψε:Ολα καλά, ομως ξεχασα να γραψω και 2 λογια για το vitaraκι μου.. Καθως τωρα προσεξα οτι εδω γινετε και παρουσιαση του "τουτου"..
Το τελευταιο εξαμηνο εχω αυτο το ασπρο vitaraκι του ΄94 1,6JLX 5D.. σχετικα μετρια η εμφανιση του εξωτερικα (θελει μαζεματα αλλα που χρονος να κατσω να τα φτιαξω, ισως οταν ανοιξει ο καιρος![]()
)...
Λοιπον απο μηχανικα ειναι βεβαια αψογο (καθως αυτο ειναι και που με ενδιαφερει)..
Φοραει ελατηρια mad και του εχω παραγγειλει και προσθηκες (ειναι ετοιμες αλλα δεν βρηκα ακομα χρονο να τις παρω). Με λιγα λογια ειναι +3 ποντους και θα παει +5 συνολο.
Αμορτισερ monroe adventure
λαστιχακι maxxis trepador
Του έχω βαλει εναν εργατη μικρο μπροστα 5000lbs (μου ειχε μεινει απο το niva). Αλλα καμμια 10 φορες που τον χρειαστηκα με εβγαλε ασπροπροσωπο και χωρις τροχαλια διαιρεσης.
Εχω βαλει πισω 100αρι μπλοκε (απο τον Μιχαλη βεβαια "pro-track").
Εχω και χειροκινητες πλυμνες της warn ( αλλα φοραω επανω τις αυτοματες λογω "βαρεμαρας στην επιλογη" και ετσι τις warn απλα τις κουβαλαω στο πορτ-μπαγκαζ για καθε περιπτωση).
Εβαλα και ενα cbακι Midland Alan 100 (της πλακας ειναι αλλα την δουλεια του την κανει μια χαρα. Καθως ενα κορυφαιο President που ειχα το αφησα μεσα στο niva οταν το πουλησα)..
Δεν ξεχασα νομιζω τιποτα.![]()
Οχι αυτα ειναι..
![]()
Με ένα σετάκι βάσεις χαμηλώματος εμπρός διαφορικού, είσαι κομπλέ!![]()
(για λίγο καιρό βέβαια, γιατί όπως λέει και η διαφήμιση: "μετά το ποπ, δεν έχει στοπ!")
Απο εμπειρια, το κατεβασμα του διαφορικου είναι απαραιτητο....

Γιατι οπως το ειδα ειναι στα ορια μπορει ναι, μπορει οχι. η γωνιες που βλεπω στα ημιαξονια δεν ειναι και φοβερες. και ειναι και το Japan.
Ειχα αμφιβολια γι'αυτο...
Εσεις που εχετε μεγαλυτερη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεωρειται οτι με +5 κρινεται απαραιτητο το κατεβασμα του εμπρος διαφορικου ?
Και εαν ναι, εσεις με τι το κατεβασατε με ετοιμη βαση η με handmade ?