ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΛΑΝΤΖΑ???

Re: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΛΑΝΤΖΑ???

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Τετ Μαρ 14, 2012 8:39 pm

Καλησπέρα ξανά.

Σήμερα το πήγα το vitaraki μου από τη Suzuki να το δουν πριν κάνουμε κάτι και να έχω μια γρήγορη γνώμη για το τι μπορεί να συμβαίνει.
Αρχικά μου είπε «..ωχ φοβάμαι φλάντζα» μετά όσο το κοίταγε είδε κάποιες διαρροές από σωληνώσεις στο ψυγείο, κοίταξε και δείκτη λαδιού και τάπα και δεν ειδε ασπρίλες.

Έτσι ήταν αρκετά ποιο αισιόδοξος και είπε ότι η ασπρίλα στη τάπα του λαδιού μπορεί να οφείλετε είτε σε αναθυμιάσεις είτε σε υγρασία λόγω πολύ κρύου καιρού η ακόμη και από το ίδιο το λάδι αν δεν είναι πολύ καλής ποιότητας.
Δευτέρα λοιπόν θα κάνει τις αλλαγές στις σωληνώσεις και θα καθαρίσει το καπάκι του κινητήρα γιατί λέει σε αυτά τα αμάξια επειδή είναι τζιπάκια (κάπως μου το εξήγησε εκείνη τι στιγμή και δεν το θυμάμαι να το μεταφέρω) πιάνει στο επάνω μέρος τέτοια ασπρίλα και αφού γίνουν αυτές οι αλλαγές βλέπουμε πώς θα πάει..

Ελπίζω να έχω γλυτώσει φλάντζα. :?
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

cb: Όχι
Name: Panos

Δημοσίευσηαπό kaliakouda » Τετ Μαρ 14, 2012 11:19 pm

Μακάρι να την γλύτωσες, περιμένουμε ευχάριστα νέα!
Φωτιά και Καρκίνο στους Εμπρηστές!!!

http://www.youtube.com/user/kaliakoud

http://www.youtube.com/user/kaliakouda1400
Άβαταρ μέλους
kaliakouda
Founding Member
Founding Member

Λάστιχα: Malatesta Κobra
Διάσταση ελαστικών: -
Suspension: Rocky Road+1
cb: Ναι
Aka: Αμετανόητος Μοτοσυκλετιστής!
Name: Γιώργος

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Τρί Μαρ 20, 2012 12:09 am

Καλησπέρα

Τελικά στη suzuki ο μηχανικός είπε ότι πιθανόν να είναι φλάντζα και ελπίζει να μην είναι και ρήγμα.
Το κατάλαβε μου είπε από την εξάτμιση που βγάζει ένα άσπρο καπνό (υδρογόνο, υγρασία γενικά) στο μαρσάρισμα και κάτω στο δρόμο αφήνει μαύρο λεκέ μετά από ώρα και πετάει και κάτι μικρά κομματάκια σα καρβουνάκι

Πρέπει λέει όμως να το ανοίξει για να ξέρει.

Το θέμα τώρα είναι το κόστος γιατί και μόνο να το δει είναι μια 350αρα euro η εργασία.
Και αν είναι φλάντζα πες ο.κ να την αντικαταστήσω, εδώ μιλάμε για περίπου 800 euro και με τα εργατικά και με κάτι άλλα που πρέπει να αλλαχθούν, αν είναι ρήγμα όμως, εκεί ουσιαστικά δεν είναι που πρέπει να πας για νέο κινητήρα ?

Από χρήματα δε το συζητάω, δεν υπάρχει μία αυτή τη περίοδο.

Υπάρχει και μια πιθανότητα να μην είναι φλάντζα και θα το δω σύντομα εάν πιάσει μάκα πάλι η τάπα λαδιού που καθάρισε, αλλά μάλλον μικρή πιθανότητα.

Τι κάνω το αφήνω μέχρι να χαλάσει τελείως και το φτιάχνω τότε όσο να βρω χρήματα η ψάχνω πάση θυσία να βρω χρήματα τώρα που είναι σε αυτή τι κατάσταση?
Πακέτο, κάποιος έμπειρος τη γνώμη του?

Παντός μου είπε ότι δεν έχει κάποια άλλη βλάβη το μοτεράκι και αν αντικαταστήσω την φλάντζα και δεν είναι ρήγμα θα βγάλει χρόνια ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Τρί Μαρ 20, 2012 12:17 am

Νικόλας έγραψε:Εγώ φίλε μου τα έβλεπα αυτά οταν είχα ρίγμα.Τώρα τι να σου πω?Μακάρι να μην είναι τίποτα.

Νικόλα καλησπέρα.

Τι έκανες τελικά εσύ με το ρήγμα , αντικατέστησες κινητήρα?
Τελευταία επεξεργασία από Tzivitzonis και Τρί Μαρ 20, 2012 1:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: διορθώθηκε η παράθεση (quote)
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Τρί Μαρ 20, 2012 1:47 am

Rasta1971 έγραψε:
Νικόλας έγραψε:Εγώ φίλε μου τα έβλεπα αυτά οταν είχα ρίγμα.Τώρα τι να σου πω?Μακάρι να μην είναι τίποτα.

Νικόλα καλησπέρα.
Τι έκανες τελικά εσύ με το ρήγμα , αντικατέστησες κινητήρα?

Προκαταβολικά, μιας και το γνωρίζω, ναι ο Νίκος έχει αλλάξει κινητήρα. Τα περαιτέρω θα στα πει ο ίδιος...
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Εργάτης: Όχι
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τρί Μαρ 20, 2012 8:18 am

Rasta1971 έγραψε:Καλησπέρα

Τελικά στη suzuki ο μηχανικός είπε ότι πιθανόν να είναι φλάντζα και ελπίζει να μην είναι και ρήγμα.
Το θέμα τώρα είναι το κόστος γιατί και μόνο να το δει είναι μια 350αρα euro η εργασία.
Φιλε μου δεν ξερω απο που εισαι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πας στην αντιπροσωπια.Τα χρηματα που αναφερεις για να το δει μονο σε ενα καλο συνεργειο τοσα θα σου παρουν για αλλαγη φλατζας.
Και αν είναι φλάντζα πες ο.κ να την αντικαταστήσω, εδώ μιλάμε για περίπου 800 euro και με τα εργατικά και με κάτι άλλα που πρέπει να αλλαχθούν, αν είναι ρήγμα όμως, εκεί ουσιαστικά δεν είναι που πρέπει να πας για νέο κινητήρα ?
Τα 800 που λες αν το ρηγμα ειναι στο καπακι παλι σε εξωτερικο συνεργειο αγοραζεις καινουργιο καπακι ή μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση 400 καινουργιο κανα 200 με 250 μεταχειρισμενο παιρνεις και ενα σετ φλατζες και ξεμπερδευεις με πολυ λιγοτερα χρηματα απο τα 800 που λες πιο πανω
Τι κάνω το αφήνω μέχρι να χαλάσει τελείως και το φτιάχνω τότε όσο να βρω χρήματα η ψάχνω πάση θυσία να βρω χρήματα τώρα που είναι σε αυτή τι κατάσταση?
Πακέτο, κάποιος έμπειρος τη γνώμη του?
Αν εχεις ρηγμα ή φλατζα να το φτιαξεις γιατι καποια στιγμη θα περασει τα νερα στα λαδια .Ασε που μολις χοντρυνει το προβλημα θα εχεις και θεμα με θερμοκρασιες και δεν θα μπορεις να το δουλεψεις ουτε για μια βολτα
Παντός μου είπε ότι δεν έχει κάποια άλλη βλάβη το μοτεράκι και αν αντικαταστήσω την φλάντζα και δεν είναι ρήγμα θα βγάλει χρόνια ακόμη.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir
Vitaraclub Platinum Member

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Τρί Μαρ 20, 2012 1:14 pm

Καλημέρα.

Από Αθήνα είμαι.

Το πήγα να το δουν στη Suzuki με το σκεπτικό ότι θα είναι καλύτερα για το αμάξι μια και φαντάζομαι τα γνωρίζουν καλύτερα από ένα συνεργείο γειτονιάς και σίγουρα όχι καλύτερα για την τσέπη μου αλλά από το να μπλέξω και να πληρώνω ξανά και ξανά και λέω πήγαινε εκεί να ξεμπερδεύεις, επίσης να έχω και κάποια εγγύηση εργασίας η ανταλλακτικών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.
Θα μου πεις όλα σχετικά είναι, πάντως γι΄αυτό είπα να το πάω εκεί

Από την άλλη δε γνωρίζω αυτό που λες κάποιο συνεργείο «καλό», θα είναι καθαρά θέμα τύχης νομίζω να πετύχω ένα, στη δουλειά που δούλευα το αμάξι της εταιρείας όλα τα χρόνια στην αντιπροσωπεία με έστελναν και έτσι δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσω άλλο συνεργείο, ότι θέλω και μια δεύτερη γνώμη αυτό σίγουρα αλλά θα προτιμούσα αν έκανα αλλαγή να την έκανα αντιπροσωπεία για τους παραπάνω λόγους. Αν υπάρχει κάποιος γνωστός εδώ μέσα που ξέρει καλά αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχω πρόβλημα να το πάω να το δει και να μου πει γνώμη.
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό panoshm » Τρί Μαρ 20, 2012 1:36 pm

Rasta1971 έγραψε:Από Αθήνα είμαι.

Από την άλλη δε γνωρίζω αυτό που λες κάποιο συνεργείο «καλό», θα είναι καθαρά θέμα τύχης νομίζω να πετύχω ένα,

Αν σε βολεύει, ρίξε μια ματιά εδώ: viewtopic.php?f=21&t=1937&start=45#p279032 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος

Δημήτρης Παπαζής 210-5145000
Αλαμάνας 14 Κολωνός
GV2.0 5D Freestyle 07/'05,AVM,Ποδιές,5xFF50HELLA,Lovato smart ExR Premium,Nuvi1490Τ,Montana650,Midland220
Άβαταρ μέλους
panoshm

Λάστιχα: Geolandar M/T G003
Διάσταση ελαστικών: 205/80/16
Suspension: MAD/KYB +12cm
Aka: O γεωαναφερόμενος ή αλουμινοποδιάς!
Name: Πάνος

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Τρί Μαρ 20, 2012 2:41 pm

panoshm έγραψε:
Rasta1971 έγραψε:Από Αθήνα είμαι.

Από την άλλη δε γνωρίζω αυτό που λες κάποιο συνεργείο «καλό», θα είναι καθαρά θέμα τύχης νομίζω να πετύχω ένα,

Αν σε βολεύει, ρίξε μια ματιά εδώ: http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=21 ... 45#p279032 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος

Δημήτρης Παπαζής 210-5145000
Αλαμάνας 14 Κολωνός

O.k σε ευχαριστώ πάνο
Αν και η απόσταση δεν είναι και τόσο βολική, μένω μαρούσι.
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό chris7gtir » Τετ Μαρ 21, 2012 8:01 am

Ενας πολυ καλος μηχανικος πολλων παιδιων εδω μεσα αλλα και δικος μου ειναι ο Κυριακος Αθανασιου.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
chris7gtir

Λάστιχα: 215-85-16
Suspension: 5"+2" lift
Aka: καναλαρχης ή ψηλος
Name: χρηστος

Δημοσίευσηαπό vitaraonoff » Πέμ Μαρ 22, 2012 9:23 pm

Φίλε μου καταρχήν ψυχραιμία...
Τα χρήματα που αναφέρεις είναι πολλά...Αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξτο πολύ καλά...Όπως είδες παραπάνω είχα παρόμοια συμπτώματα...Απώλεια αντιψυκτικού και ''ασπρίλα'' στην τάπα λαδιού...Την διαρροή την βρήκα και από τότε δεν χάνει σταγόνα...Σχετικά με την ασπρίλα,η οποία συνέχιζε να υπάρχει,με είχε βάλλει σε σκέψεις γιατί πλέον δεν είχα απώλειες παραφλού οπότε δεν μπορούσα να υποθέσω ότι περνάει νερά στα λάδια...Ο μηχανικός μου μου είπε ότι όντως τα 8v πιάνουν υγρασία στο καπάκι όταν δουλεύουν σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλά η εκδοχή δεν με ικανοποίησε γιατί δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ στα 4,5 χρόνια που έχω το vitaraki...Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τα λάδια να δω τι γίνεται...Δεν είδα ίχνος νερού και είχαν φυσιολογική φθορά...Από τότε όμως που άλλαξα τα λάδια (περίπου 2 εβδομάδες τώρα) ,τέρμα η ασπρίλα...Σκεπτόμενος λοιπόν τι λάδια είχα βάλλει,θυμήθηκα ότι πριν αρκετό καιρό(από τότε που παρατήρησα την ασπρίλα) είχα προσθέσει στα λάδια ένα βελτιωτικό λιπαντικού...Δεν μπορώ να θυμηθώ τι μάρκα αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ότι αυτή ήταν η αιτιά δημιουργία της ασπρίλας...Μάλλον δηλαδή κάποιο συστατικό του συγκεκριμένου βελτιωτικού αντιδρούσε ''περίεργα'' με τις χαμηλές θερμοκρασίες και δημιουργούσε ασπρίλες...Να πως μπορείς να μουρλαθείς και να σου πάρουν και λεφτά...Δεν ξαναβάζω τίποτα παραπάνω από λαδάκι και λέω να περάσω στο 10-40 από το 20-50 που δούλευα μέχρι τώρα...
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν μην αγχώνεσαι σε πρώτη φάση και ξεκίνα να δεις πού χάνεις νερά...Αν δεν βρεις τίποτα και εξακολουθείς να χάνεις τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα αλλά μην βάζεις το χειρότερο στο μυαλό σου...Μπορεί με ένα σετάκι φλάντζες να είσαι σαν καινούργιος..Αλλά ΜΗ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ...
Ότι χρειαστείς... :wink: :wink: :wink:
L.A.G.N tuning off road team!
Άβαταρ μέλους
vitaraonoff
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR/BF MUD
Suspension: Monroe adventure
Name: ΛΟΥΚΑΣ

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Πέμ Μαρ 22, 2012 10:24 pm

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση vitaraonoff και όλα τα παιδία για το ενδιαφέρον.

Πήγα σε ένα συνεργείο εδώ στη γειτονιά που βλέπω πολλά αυτοκίνητα απ’έξω και χωρίς όμως να κάνει κάτι ιδιαίτερο το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι «Υγρασία».
Μου είπε εκεί το παΐδι ότι αν δεν δώ ασπρίλα στο δείκτη βενζίνης η στη τάπα ψυγείου μη κάνω κάτι.
Μετά, άσχετο θα μου πεις βάζοντας βενζίνη είπα στον βενζινά τι μου συμβαίνει και μου είπε ακριβός τα ίδια.

Κοίτα αναγκαστικά θα περιμένω διότι δεν έχω χρήματα αυτό το διάστημα, αλλά αυτό με τα λάδια το σκέφτηκα και εγώ, λέω να πάω να αλλάξω μια λάδια φίλτρο και να το παρακολουθώ.
Όσο για την διαρροή θέλω να πιστεύω το βρήκα, είναι το κάτω κολάρο του ψυγείου που θέλει μάλλον αλλαγή, μπήκε ένας πρόσθετος σφικτήρας, αν κάνει δουλειά έχει καλός

Έτσι που λες, προς το παρόν αναγκαστικά το παρακολουθώ.
Αυτό που με χαλάει από την αντιπροσωπεία, είπε ότι είδε καπνισμένα τα μπουζί και πίσω η εξάτμιση που βγάζει άσπρο καπνό και αφήνει μαυρίλα κάτω και κάτι σα καρβουνάκι.

Για να δούμε.. 
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό Tzivitzonis » Πέμ Μαρ 22, 2012 10:29 pm

Rasta1971 έγραψε:........ και πίσω η εξάτμιση που βγάζει άσπρο καπνό και αφήνει μαυρίλα κάτω και κάτι σα καρβουνάκι.

Σχετικό θέμα με παρουσία άσπρου καπνού εδώ: viewtopic.php?f=10&t=15305
Ρίξε κι εκεί μια ματιά...τσάμπα είναι! :wink: :)
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system
Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!

Homo homini lupus est
Άβαταρ μέλους
Tzivitzonis
Administrator
Administrator

Λάστιχα: Michelin Lat.Cross
Διάσταση ελαστικών: 215/70/16
Suspension: Αποστάτες +3/KYB
Aka: Καλτσόγιαννος-Τζιτζιλόνης-Πατροτζούλης
Name: Τζιβιτζόνης

Δημοσίευσηαπό Rasta1971 » Παρ Μαρ 23, 2012 12:17 am

Tzivitzonis έγραψε:
Rasta1971 έγραψε:........ και πίσω η εξάτμιση που βγάζει άσπρο καπνό και αφήνει μαυρίλα κάτω και κάτι σα καρβουνάκι.

Σχετικό θέμα με παρουσία άσπρου καπνού εδώ: http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=10&t=15305
Ρίξε κι εκεί μια ματιά...τσάμπα είναι! :wink: :)

Thanx!
Άβαταρ μέλους
Rasta1971
4x4 rookie member
4x4 rookie member

Δημοσίευσηαπό vitaraonoff » Σάβ Μαρ 24, 2012 6:09 pm

Φίλε μου μην πετάς άσκοπα χρήματα...Αν το ψυγείο έχει βουλώσει,δεν θα σε βοηθήσει το καθαριστικό...Επίσης η θερμοκρασία που κρατάει το αμάξι '' 1/5'' είναι χαμηλή...Έχεις αλλάξει θερμοστάτη από τότε που το έφερες από Γερμανία:Πάντως τα συμπτώματα που αναφέρεις δείχνουν βουλωμένο ψυγείο...Καλό θα ήταν να πας σε κάποιον που ασχολείται αποκλειστικά με τον καθαρισμό τους και να κάνεις ένα...Μην χρησιμοποιείς ''φώκια''...Θα σε βάλλει σε μπελάδες...Επίσης τσέκαρε και το βεντιλατέρ σου...
L.A.G.N tuning off road team!
Άβαταρ μέλους
vitaraonoff
4x4 Mud Terrain member
4x4 Mud Terrain member

Λάστιχα: GEOLANDAR/BF MUD
Suspension: Monroe adventure
Name: ΛΟΥΚΑΣ

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μηχανολογικά/Ηλεκτρολογικά

antonis1627 Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am Καλημέρα σας και καλό μήνα.
arahova Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am Καλημέρα σας.
panagiotis1 Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
arahova Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am Καλημέρα σε όλους.
antonis1627 Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am Καλημέρα σας.
ΣΤΑΥΡΟΣ Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
arahova Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
antonis1627 Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
arahova Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή.
antonis1627 Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am Καλημέρα σας
arahova Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον
arahova Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ.
antonis1627 Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am Καλημέρα σας.
arahova Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am Καλημέρα σας.
arahova Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm Καλησπέρα σε όλους.
antonis1627 Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am Καλημέρα σας.
antonis1627 Τρί Απρ 22, 2025 6:33 am Καλημέρα σας.
Γιώργος Κατσαμάκας Δευτ Απρ 21, 2025 8:55 pm Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους! Χριστός Ανέστη!
arahova Δευτ Απρ 21, 2025 3:22 pm Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους.
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 7:46 am Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην .
antonis1627 Δευτ Απρ 21, 2025 6:51 am Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide ? Updates every 5 Seconds

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες