Κωστα πολυ ευχαριστη εκπληξη φιλε μου , θα χαρουμε πολυ να σε δουμε
Για τους φιλους που δεν θα καταφερουν τελικα ευχομαι να ειναι ολα καλα, ας εχουμε την υγεια μας και την δουλεια μας και τις εκδρομες τις βρισκουμε οποτε θελουμε, τα Αγραφα θα ειναι εκει και θα μας περιμενουν
Τωρα εαν κανενας ακυρωσε λογω καιρου φυσικα και εκανε τραγικο λαθος Φουβουνται ωρε τα Vitara τον καιρο .....................την ανοιξη
Οσοι δεν εχουν κλεισει ακομα εαν θελουν ας κλεισουν στην Κα Νικη, να μοιραστουμε λιγο και να στηριξουμε οσο το δυνατον περισσοτερους στο χωριο, δυστυχως θα ειμαστε οι πρωτοι τουριστικοι επισκεπτες απο τα Χριστουγεννα
Οι ξενωνες ειναι δυο λεπτα με τα ποδια, θα ειμαστε ετσι και αλλιως ολοι μαζι συγκεντρωμενοι στο φαγητο μας και στα βραδια μας.
f_tasos έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που θα πάνε θα περάσουν τέλεια!!!! Με διοργανωτή τον Δημήτρη και ειδικά στα μέρη του, κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι λιγότερο από μια τρομερή εκδρομή!!! Στεναχωριέμαι απίστευτα που δεν μπορώ να ακολουθήσω......
Admin στο http://www.vasiliskclub.gr Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ» (από το Στρατηγό Mακρυγιάννη Aπομνημονεύματα, τόμος B΄) Ο παλιός είναι αλλιώς και ο νέος είναι ωραίος
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ..... ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΑΑΑΑ Την προσοχή σας παρακαλώ οι συμμετέχοντες (παρόντες και δυνητικοί )
Η συνάντηση θα γίνει στο Μουζάκι Καρδίτσας (στην είσοδο) στις 13:30 (μιας και κοντύτερα χιλιομετρικά είναι από Αθήνα, αλλά και για να "βολευτούν" και οι φίλοι μας απ'τα βόρεια) Ούτως ή άλλως σε κονβόι θα κινηθούμε, απ'ότι φαίνεται και στο , το οποίο παρακαλείστε να το ενημερώσετε σήμερα (όσοι έχουν σκοπό να ακολουθήσουν) για να ενημερωθεί ο διοργανωτής.
Υ.Γ.: το πρώτο ποστ ΔΕΝ έχει ενημερωθεί με λεπτομέρειες, παρά μόνο για την αλλαγή του σημείου συνάντησης, καθότι δε γνωρίζω τις πληροφορίες κατεύθυνσης από Μουζάκι προς Άγραφα.
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Ολοι οι συμμετεχοντες εχουν ενημερωθει τηλεφωνικα για την αλλαγη του σημειου συναντησης εκτος απο τον gvgas του οποιου το τφ δεν βρισκω αν και μου το ειχε δωσει
Ο Save Animal δεν εχει δωσει σημεια ζωης οποτε εγω τον θεωρω μη συμμετεχοντα, εαν παρολοαυτα θελησει να ερθει ξερει που θα ειμαστε
kfanis έγραψε:Θα το συζητάτε πολύ ακόμααααα;;;;;;;;;;;;;;;; AΙΝΤΕ ΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!
Εεεε μισό παίδες.... να το συζητήσουμε λίγο.... Δεν έχω μαζέψει τίποτα! Αύριο φόρτωμα όλα στο γαϊδούρ' και βουρρρρρρρρ!! Ενημερώνω ότι θα φύγω κατά τις 11 από Πάτρα, θα το παίξω αυτονομιστάν και θα έρθω από Αντίρριο - Μεσολόγγι - Ιόνια - Στράτο - Μαλεσιάδα - Κρέντη - Άγραφα. 207 χλμ, 3.5 ώρες υπολογισμός του gg-maps.
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!