_Andreas_ έγραψε:Εχθές πήγα έως το Κιάτο με το αυτοκίνητο για να πάρω προαστιακό για Αθήνα.Και είδα παρκαρισμένο ένα NGV του club μας.Και ήταν και όμορφα παρκαρισμένο!!!Άφησα και σημείωμα στο παρ-μπριζ.Στον γυρισμό και ώρα 20.20 βλέπω έναν τύπο να πηγαίνει προς το αυτοκίνητο και εκεί έγινε και η γνωριμία μας!!
Και ναι λοιπόν ήταν ο ΖΗΡΕΙΑΣ.Αφήστε που πιστευε πως του είχαν δώσει κλήση για το όμορφο παρκάρισμα!!
Το vitara-club είναι παντού και τα βλέπει όλα!!
Και έτσι που λέτε εχθές,γνώρισα ένα ακόμα μέλος της όμορφης παρέας μας!!Κωνσταντίνε χάρικα για την γνωριμία μας!!Και να προσέχεις που το παρκάρεις,γιατί την επόμενη μπορεί να μην έχει χαρτάκι με χαιρετίσματα,αλλά από τροχαία ή δημοτική αστυνομία
Βρήκα το παρακάτω ραβασάκι πιασμένο στον καθαριστήρα . Βλέποντάς το από μακριά , λέω , ωωωχχχχ μας την έπεσαν οι δημοτικοί !
Αλλά από την άλλη ρε παιδί μου , δεν μου έμοιαζε για κλήση και εκεί πήγε το μυαλό μου στο κακό ... Λέω με χτύπησε κάποιος και μου άφησαν σημείωμα με τον αριθμό του.
Δεν πρόλαβα όμως να φτάσω στο αμάξι και ο Αντρέας άρχισε να φωνάζει ... Κωνσταντίνε εσύ είσαι ???
Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε ... Μες στην παγωνιά και το αγιάζι , πιάσαμε κουβεντούλα Βιταλοκλαμπίστικη !
Αντρέα μου το αμάξι εκεί πάνω το σκαρφαλώνω πάντα , γιατί την ώρα που φεύγω εγώ , δεν υπάρχει θέση ούτε για μοτοποδήλατο ...

και ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου την έχουν πέσει οι δημοτικοί . Η θέση αυτή , είναι σαν δικιά μου . Την έχω κατοχυρώσει .
Αυτά τα νέα μας με τον Αντρέα ...
Λευκούλη χάρηκες , εεεεεε ?

Ρε θα μασκαρευτώ σου λέω και αν με ξαναδείς , σφύρα μου .
Να και το ραβασάκι για του λόγου το αληθές .