από manospivos » Τρί Μάιος 28, 2013 11:50 pm
Εδώ και κάνα 2Μήνο έχω αποφασίσει να κόψω το τσιγάρο...
Το τελευταίο διάστημα όμως έχασα δύο πολύ δικά μου άτομα και η στεναχώρια που πέρασα μαλάκωνε μόνο με καπνό...
Η γυναίκα μου και οι κοντινοί μου άνθρωποι που με έβλεπαν να γίνομαι κάθε μέρα όλο και πιο ράκος με ένα τσιγάρο στο στόμα, ανησυχούσαν...
Καθώς περνάνε οι μέρες νοιώθω καλύτερα και ξαναγυρνάω σιγά σιγά και πάλι στην καθημερινότητα μου...
Χθες το πρωί λοιπόν με πήρε κάποιος Κύριος τηλ να με ρωτήσει για κάποια αγγελία μου, καθώς συζητούσαμε για διάφορα μπήκε στην συζήτηση το τσιγάρο, με ρώτησε αν καπνίζω κι εγώ του απάντησα πως εκεί που το είχα κόψει για αρκετό διάστημα τις τελευταίες μέρες το ξανάρχισα πάλι... έγινε έξαλλος... μου έβαλε τις φωνές λες και με γνώριζε χρόνια... κάποια στιγμή ήμουν έτοιμος να του πω "άσε με στον πόνο μου ρε φίλε" αλλά με τα λεγόμενα του κατάλαβα πως ο άνθρωπος πρέπει να πέρασε χοντρό λούκι με την υγεία του... μου είπε πάρα πολλά πράγματα, "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" , που δεν σαν κρύβω ότι με προβλημάτιζαν όλη την υπόλοιπη ημέρα... σήμερα το πρωί λοιπόν με το που ξύπνησα το είχα πάρει απόφαση, αυτή τη φορά δεν είχε φύλαγμα αλλά ΠΕΤΑΜΑ... η γυναίκα μου (δεν καπνίζει) απόρησε για αυτή την ξαφνική μου απόφαση, αλλά το καλό είναι πως με στηρίζει σε κάθε μου προσπάθεια και μιας και χθες ήταν και τα γενέθλια της, μου είπε πως αν θα τα καταφέρω θα είναι το μεγαλύτερο δώρο για εκείνη.
Αυτή τη φορά νοιώθω πως θα είναι και η τελευταία, καταρχήν είχα αρχίσει και καταλάβαινα ότι με "ΕΤΡΩΓΕ", μου έκανε κακό, με κούραζε...
Θέλω να πιστεύω πως είναι μια απόφαση να κοπεί οριστικά... και εύχομαι να τα καταφέρω και να αντέξω, ξέρω πως θα είναι για το ΚΑΛΟ μου.
Κατέβασα και το βιβλίο και θα προσπαθήσω να το διαβάσω,
μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει ο φίλος μας ο Γιώργος: "ΔΕΝ πρόκειται να ζοριστείτε ΚΑΘΟΛΟΥ "
Πήβος