από 4troxos » Τετ Φεβ 22, 2012 7:00 pm
Και τωρα πάμε σε μερικες ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ παντα για το dnx-7200 με software version 3.0 (oπως το δικο μου).
Τωρα που το σκεφτομαι με περισσοτερη ηρεμια το θεμα,πιστευω οτι οσο αφορα τις δυνατοτητες της εσωτερικης μνημης σε χαρτες δεν ειναι ακριβως οπως ειπε ο Πανος και μετα συμφωνησα και εγω.Δηλ. αρχικα πιστεψαμε οτι στην εσωτερικη μνημη το dnx-7200 παίρνει μεχρι 2 χαρτες.
ΟΧΙ, κατα την γνωμη μου δεν ειναι ετσι.ΔΙΑΘΕΤΕΙ (2) ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
Εαν του ειχα βαλει στην "θεση" gmapprom εναν χαρτη ,πιστευω οτι χωρις δευτερη κουβεντα θα επερνε ΚΑΙ την αναβαση στη δευτερη "θεση" gmapsupp, η οποια αναβαση οπως ξερετε αποτελειται στην ουσια απο δυο χαρτες.Εναν με ισουψεις ,ποταμια κ.λ.π μη πλοηγησιμο που καθεται με την σειρα του στον δευτερο τοπογραφικο χαρτη , ή και σε καποιον αλλο χαρτη εαν διαθέτουμε αυτη την δυνατοτητα.(βλεπε ακριβως αυτο που κανει ο dnx-7200)
ΝΑΙ ειμαι σιγουρος οτι στην εσωτερικη μνημη θα έπαιζαν ετσι με αυτο τον τροπο 3 χαρτες.Και οχι μονο αυτο, πιστευω οτι οπως στην εξωτερικη μνημη παιζει καποια "καταλληλα" mix χαρτων , ετσι και στην εσωτερικη θα τα παιζει.Αυτο το τελευταιο μην το παρετε ομως τοις μετρητοις.Ειναι μια σκεψη.
Οι κανονες ειναι οι εξης:
-ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ.
-ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ MIX ΧΑΡΤΩΝ...
-ΔΕΝ βαζουμε ΠΟΤΕ στην ΚΑΡΤΑ sd (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ) ,ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ που εχουμε και μεσα στην εσωτερικη μνημη.
Υστερα απο αυτο ,ερχονται και αλλα......
Περιμενουμε καποια στιγμη και τον ελληνικο topo.Aυτος σιγουρα θα αποτελειται απο δυο χαρτες οπως και η αναβαση.
Εαν μπει στη θεση του greece contours (gmapsupp) ,στην εσωτερικη μνημη, τοτε θα εχουμε την δυνατοτητα να χρησιμοποιουμε ,εαν θελουμε, ΜΟΝΟ τις ισουψεις του και να τις ριχνουμε ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΡΤΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.
Φοβερά πράγματα
Υ.Σ. Οταν με το καλο βγει ο τοπο , θα τον ριξω μεσα στην εσωτερικη μνημη με το ονομα gmapsupp.img.
03/08,5D,full extra,esp/tcs,Ποδιές XMC,lift +2",cruise control,
Φιλτρο αερος K&N , kenwood 7200,Nuvicam ,κοτσαδορος απ/νος,
λασπ/ρες,parktronic, rear view camera, σποτάκια ,προστ/κα πλαινα,
alarm,ανεμοθ/στες, μπαγαζιέρα ορφ,7-8 lit/100km.