Καλησπέρα
Από το προπερασμένο Σαββατοκύριακο στο Λιβαδάκι, νοιωθω την ανάγκη πραγματικά ότι ΠΡΕΠΕΙ κι εγώ κατι να προσφέρω παραπάνω στο Vitara Club, γιατι μέχρι τώρα μόνο "παίρνω"......
Και νομίζω ότι το βρήκα. Κε Admin (φιλε μου Φάνη), μπορώ να προσφέρω γνώση για τις " Και....άλλες παρατυπίες..!!" του τίτλου.... Γνώση και ενέργειες βήμα-βήμα σαν αυτή που απλόχερα δίδεται εδω μέσα από εσας τους ειδικούς. Γνώση που εγώ γνώρισα εντελώς τυχαία....Γνώση για το ΠΩΣ ένας οποιοσδήποτε καπνιστης (και έχουμε πολλους στην παρέα ), μπορεί να κόψει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ το κάπνισμα... Χωρίς γιατρούς και κουραφέξαλα....... ΝΑΙ φιλοι μου, γνώση για ένα μυστικό γύρω από το κάπνισμα, μικρό μέρος του οποίου γνωρίζει η καπνοβιομηχανία από το 1972 και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκρύψει.
Οποιος καταλάβει ΒΑΘΙΑ ολόκληρο το μυστικό, θα χρειαστεί τεράστια δύναμη θέλησης... για να συνεχίσει να καπνίζει! Που ξέρει ο φιλος σας ο πιλότος από τσιγάρο ???? Διαβάστε μόνο ένα μέρος από αυτά που έγραφα πριν 2,5 χρόνια στο forum ενός φίλου που κι εκει παρέχεται ΑΠΛΟΧΕΡΑ γνώση .... αλλα για το πως μπορεί να κόψει ο οποιοσδήποτε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ το κάπνισμα και όχι μόνο...
http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/ind ... opic=490.0"..... από έναν άνθρωπο που ενώ ανέπνεε λόγω δουλειάς ( πιλότος μαχητικών αφων) επι 25 χρόνια έως και 100% οξυγόνο με πίεση ( με αποτέλεσμα ο λαιμός του να καίει ...!!!! ), όταν προσγειώνονταν άναβε με το που κατέβαινε τη σκάλα του αεροπλάνου .......τσιγάρο....!!!!!. Και μόνο που το σκεύτομαι...... "Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε
ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο του φιλου Θανάση Αποστόλου και να το μελετήσετε....
http://www.skeftomai.gr/kapnisma/ Γιατί το λέω έτσι απλά ???? Γιατί απλούστατα ετσι είναι ιδιαίτερα για τους ΜΕΘΟΔΙΚΟΥΣ ανθρώπους που γνωρισα..!!!! Διαβάστε και μη γελάστε τι έγραφα όταν προς το τέλος της πρώτης ημέρας προσπάθειας διακοπής "είχα ζόρια"....
"......Ευτυχως για καλη μου τυχη την αλλη μερα η γυναικα μου βρηκε την διαφημιση του Θαναση σε μια εφημεριδα.....!!!! Μολις ημουνα ετοιμος να παω .... Το "ρουφηξα" ολο ( το ηλεκτρονικο βιβλιο ) και δεν εβλεπα να περασει η μερα , να ξημερωσει και να παω να παρω και το χαρτινο.... ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΑΡΟΣ.
Ναι ζοριζομαι ΚΑΙ ΠΟΛΥ (ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ) καποιες στιγμες αλλα "τρεχω" ΕΔΩ και σας διαβαζω....
Ναι Θαναση σ'ευχαριστω ....!!!! Τα εκανες ολα ΞΕΚΑΘΑΡΑ.....!!!!
Ναστε ολοι καλα . Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...!!! "
Διαβάστε το λοιπόν και δεν θα χασετε... Θα σας ανοίξει πανεύκολα τα γρανάζια του μηχανισμου του καπνίσματος χωρις να λερωθείτε..!!!!. Κι αν νομίζετε ότι δεν το χρειάζεστε τώρα , ξέρω ότι θα το χρειαστείτε ΣΙΓΟΥΡΑ κάποια στιγμη στο μέλλον ...γιαυτο σώστε το να υπάρχει.... Ημουνα 35 χρονια ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ και σας ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...
Νάστε όλοι καλά
Γιωργος