Και ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Η συνάντηση σήμερα για την εκδρομή στην Πάρνηθα εγινε κανονικά στο ραντεβού των 14.00

Ο γνωστός τύπος με το αυτοκίνητο με τις Γερμανικές πινακίδες ήταν εκεί

Και εκεί αρχίζουν τα ωραία. Ο Χριστόφορος Κολόμβος { συγνώμη ο kaliakouda } προτείνει να πάμε να απο ένα ανεξερευνητο απο εμάς τουλάχιστον έως τώρα κομμάτι , που θα μας έπαιρνε ¨κανά εικοσάλεπτο παραπάνω¨Οποιος βιαζόταν φυσικά θα μπορούσε να φύγει απο ένα άλλο δρόμο. Ο πιό καλός ο μαθητής , ο DIMIS αποφάσισε να ασχοληθεί με τα μαθηματά του και έφυγε :wink: Οι υπόλοιποι, λεμε δεν πάμε

Αφού έχουμε παιδευτεί αρκετή ώρα με ΦΥΤΕΥΤΗ πέτρα που δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ στην ζωή μου, και μερικά κολλήματα και γλυστήματα ευτυχώς χωρίς ζημιές , μπαινουμε σε ένα υπέροχο σημείο, απο το οποίο τα αυτοκίνητα βγήκαν σαν να έχουν τσακωθεί με λιοντάρια , και φυσικά νικητές βγήκαν τα λιοντάρια

Μας αποζημίωσε όμως ο Κολόμβος με μία στάση σέ ένα σημείο όπου με τα κυαλια μπορούσες να δείς τον Ευβοικό Κόλπο

Και συνεχίζουμε μπας και καποια στιγμή φτάσουμε Αυλώνα. Το σούρουπο έχει ήδη φτάσει { που είσαι ρε Mitsos Feroza να δείς νυχτερινή

Βγήκαμε επιτέλους μέσα στην νύχτα πλέον, στον κανονικό χωματόδρομο και ξεκινησαμε για Αυλώνα. Σε λίγο μία ακόμη φωνή απο το CB ταράζει την γαλήνη της νύχτας. Ο Κολόμβος μας ενημερώνει οτι τον δρόμο τον κλείνει κοπάδι απο γελάδια με ένα ταύρο. Λέμε πλάκα μας κάνει, νομίζει οτι αύριο είναι 1 Απριλίου και οχι 1 Μαρτίου.Και όμως

Ευτυχώς με την ιδιόρυθμη κόρνα του GRVITARA το κοπάδι ανοίγει για λίγο και με κινήσεις και ταχύτητα οδηγών του WRC εξαφανιζόμαστε απο το σημείο

Και εκεί ώρα περίπου 7.30 τελείωσε η περιπέτειά μας

Να ζητήσω πρώτα απο όλα συγνωμη απο τους νέους φίλους που πιθανόν λίγο να τους ταλαιπωρήσαμε. Ιδιαίτερα απο τα μικρά παιδιά τού DIMITERIOS, απο την κόρη του kaliakouda που έχασε την βόλτα της { ευθύνες απο τον μπαμπά έ?

Πάντως αποδείξαμε την μαχιμότητα του club, ανταποκριθήκαμε σε όλες τις δυσκολίες { για εμένα ήταν η πιό δύσκολη μακράν βόλτα που έχουμε κάνει έως τώρα}. Νιώθω όμως οτι δικαιώθηκα για την επιλογή μου στο αυτοκίνητο. Ιδιαίτερα με τα rocky road με έβγαλε ασπροπρόσωπο και δεν αισθάνθηκα ποτε τον φόβο οτι δεν περνάω η θα βρω.
Παιδια ενα μεγάλο μπράβο σε΄ολους σας και σας ευχαριστώ για την συμμετοχή και την υπομονή. Να ειστε καλά