σε ολα τα injection πολλαπλου ψεκασμου η ρυθμιση του ρελαντι γινεται απο τον εγγεφαλο...
με το να γυρισεις το ποντεσιομετρο και να αλλαξεις την θεση της πεταλουδας χειροκινητα δεν ειναι σωστο...
την ρυθμιση την κανει ο εγγεφαλος μονος του...
οταν η πεταλουδα πιασει βρωμια δεν την αφηνει να κλεισει με αποτελεσμα ψηλο ρελαντι...
ο εγγεφαλος αυτοματα προσαρμωζει τις στροφες...αυτο γινεται λιγο λιγο καθε μερα και δεν το καταλαβαινεις...
οταν καθαρισεις την πεταλουδα και ερθει πλεον στην αρχικη της θεση τοτε εχεις πολυ ανεβασμενο ρελαντι...
γιατι ο εγγεφαλος ειναι στην ρυθμιση με τις διορθωσεις...οποτε θελει να βγει ο πολος και να μειδενισουν οι ρυθμισεις οι προηγουμενες...αυτο μπορει να γινει και μονο του αλλα θελει λιγο χρονο..
ενας αλλος τροπος ειναι να αφησεις το αμαξι να δουλεψει γυρω στα 15 λεπτα στο ρελαντι με το a/c στην λειτουργια γιατι ο εγγεφαλος εχει αλλη ρυθμιση του ρελαντι οταν ειναι με το a/c(θα εχετε παρατηρησει οταν παιρνει εμπρος το a/c οτι παει 100-200 στροφες παραπανω)...
αυτα και ακομα δεν εχω πιει ουτε το γαλα μου

...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)