ΜΩΡΑΙΤΗΣ έγραψε:Πάλι έγραψες
Ας γράψω κι εγώ για να μη θεωρηθώ ασυγχώρητος...
Μια εβδομάδα μετά και το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί.... Τέτοιο μέρος, τέτοια παρέα, τέτοιες συνθήκες, τέτοιο κέφι, τέτοια εξυπηρέτηση, μαζεμένα όλα σε ένα.... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!

Έχετε δίκιο όσοι χαρακτηρίσατε τη φετινή κοπή της πίτας "βγαλμένη από παραμύθι"....!!!
Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν, λίγο ή πολύ, στην -από πολύ πριν προδιαγραφόμενη- επιτυχία της εκδρομής για την πιτοκοπή

Ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους του Δασικού Χωριού "Λιβαδάκι" για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και στον Ηλία της "Λελούδας", όπου νιώσαμε σαν στο σπίτι μας! Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε, έστω και αυθημερόν από τα πέρατα - αψηφόντας σημεία και τέρατα

- και περάσαμε ονειρικά!! Να είμαστε καλά και πάντα ν'ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!!! Και του χρόνου Vitara Club!!

Δεν θα μπορούσα να αφήσω απ'έξω και το σχόλιο της παρέας μου φυσικά, το οποίο παραθέτω αυτούσιο:
Ως "εξωσχολική" συμμετέχουσα στην κοπή της πίτας του club θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους, όσοι ανέλαβαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης και του γενικότερου πανηγυριού - τζέρτζελου!!! Κάποιοι ξόδεψαν πολύτιμο ελεύθερο χρόνο για να τα βρούμε εμείς όλα έτοιμα! Οι extra προμήθειες ήταν το κέφι και η καλή διάθεση όλων!!!
Η επιλογή του τόπου διαμονής ήταν πραγματικά εύστοχη!!! Τα σπιτάκια εκτός από όμορφα και ζεστά άστραφταν από καθαριότητα! Το τοπίο ... δεν έχω λόγια ... το μόνο που ήθελα ήταν βουτιές στο χιόνι -σαντυγί!
Όσον αφορά στο σαλέ Λελούδα, όπου ἐγινε η κοπή της πίτας, το περιβάλλον ήταν τόσο φιλόξενο και οικείο που μου δημιούργησε την εντύπωση ότι βρισκόμουν καλεσμένη σε σπίτι κάποιου φίλου με μεγάαααααλη παρέα!!!!!! Για να μην θυμηθώ την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Λάζαρου που ήταν εξαιρετική!!!!!!!!! (Άκουσα κάτι για... σοκολατόπιτα, για... κάτι γενέθλια... αληθεύει;)
Η κορωνίδα όλης της εκδήλωσης όμως ήταν κατά τη γνώμη μου το party "
Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά και Καλό Καρναβάλι, 2 σε 1" που ακολούθησε το Σαββατόβραδο στο σαλέ του δασικού χωριού! Αν και κάποιες είχαμε κουνήσει ήδη τα κορμιά μας μόλις επιστρεψαμε από το σαλέ Λελούδα, έξω από την είδοσο του Στρουμφοχωριού...!!!
Και να τα τσάμικα, και να τα καλαματιανά, και να τα νησιώτικα και τα ζεϊμπέκικα!!! Για να μη θυμηθώ τα disco και τα 80' s!!!!! Χορέψαμε, γελάσαμε, ξεφαντώσαμε και μάθαμε πώς το τρίβουν το πιπέρι!!!!!!! Τάσοοοο!!!! Άξιος Άξιος!!!!!
Εν κατακλείδι, η εκδήλωση φάνηκε αντάξια των προσδοκιών μας!!! Να είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα! Και εις άλλα με υγεία αγαπητοί μου!!!
Βέβαια η σκληρή πραγματικότητα μας έβαλε πάλι στη θἐση μας...
Αλλά να μην ξεχνάμε... όσο κι αν θέλουν να κάμψουν το φρόνημα του Έλληνα, όσο κι αν θέλουν να ξεπουλήσουν αυτή τη χώρα και την ιστορία που κρύβουν τα βουνά της, αυτό που λέγεται Ψυχή και μας ενώνει μόλις ακούμε το τσάμικο του dpol, αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει!!!
Ευχαριστώ πολύ, με το καλό να ξανασυναντηθούμε!!!