1. Κάνω login
-βλέπω τις νέες δημοσιεύσεις με πορτοκαλί χρώμα. Κάθε φορά που βλέπω μία, αλλάζει από πορτοκαλί σε γαλαζουλί..... ωραίααααα...
2. Βγαίνω
Μετά από κάμποση ώρα
1. Κάνω login
-βλέπω τις νέες δημοσιεύσεις με πορτοκαλί χρώμα. Επίσης μου εμφανίζεται ένα παραθυράκι ότι έχω νέο μήνυμα..
2.Χωρίς να πατήσω σε καμμιά νέα δημοσίευση, πάω πρώτα στο γραμματοκιβώτιό μου να δω τα μηνύματά μου (είτε κατευθείαν μέσα από παραθυράκι, είτε από το μενού επάνω), τα βλέπω, απαντάω ή όχι και πατάω μετά στην αρχή του forum να δω τις δημοσιεύσεις με το πορτοκαλί χρωματάκι.
3. Έλα όμως που όλες οι δημοσιεύσεις είναι γαλαζούλες!!!! Και καμιά φορά την ώρα που πάω στην αρχική του forum, μου δείχνει ότι είμαι αποσυνδεδεμένος... Τι να φταίει???
Επίσης: όταν πατάμε το σήμα του club (το κίτρινο τρίγωνο εννοώ) θα έπρεπε να βλέπω τις δημοσιεύσεις που έχουν νέες απαντήσεις και δεν έχω πάει καθόλου να τις δω. Δεν το κάνει όμως σωστά, δεν μου δείχνει πάντα αυτό που πρέπει (εννοώ οτι μου δείχνει ακόμα και αυτές τις οπιές έχω απαντήσει εγώ ο ίδιος, αλλά και μερικές άλλων τις οποίες τις έχω ήδη δει)