Και ιδού ο ΠΡΩΤΟΣ υπερτυχερός με το μαγικό χαρτάκι ανά χείρας!!!
Το μαγικό χαρτάκι.
DSC04908.JPG (36.6 KiB) 5491 προβολές
υ.γ.1: dpol και λοιποί "συνταξιδιώτες" που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμη, υπομονη μέχρι το άλλο σ/κ.. υ.γ.2: μη τον βλέπετε έτσι τον Κυριάκο στο παρασκηνιο.. δεν τον άφησα παραπονεμένο τον επίσημο μηχανικό του Pin Project!!
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.... ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!! (για τον γιο μου τον νικολα)
Νικολάκι κάτι που μου ήρθε μόλις... Μήπως να έπερνες 2 έξτρα πιτσιλιτίρια για το μπροστά τζάμι σε περίπτωση που βουλώσουν από λάσπη, άμμο και νερό κτλ?????
nick_89 έγραψε:Νικολάκι κάτι που μου ήρθε μόλις... Μήπως να έπερνες 2 έξτρα πιτσιλιτίρια για το μπροστά τζάμι σε περίπτωση που βουλώσουν από λάσπη, άμμο και νερό κτλ?????
Καλή ιδέα.. θα το πω στο μάστορα στο συνεργείο.. αν και το δεξί στου συνοδηγού είναι off απτη μέρα που το πήραμε..
panoshm έγραψε: ΥΓ: Δε μου λες? Εσείς ΠΟΥ θα κάτσετε? με τηλεκοντρόλ θα το οδηγείς σε λίγο
Μόλις στεγνώσει η μοκέτα από το μπάνιο στο ποτάμι το προηγούμενο σ/κ (http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=34&t=16394) , σειρά παίρνει ο ξυλουργός.. μόνο η δεξαμενή νερού έχει μείνει από τα πολύ ογγώδη και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να "χτίζουμε" το πίσω μέρος..
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ