από sc520 » Κυρ Ιαν 22, 2012 10:14 pm
Αγαπητοί φίλοι έγινε και αυτό....
Στα 59.525 km το αγαπημένο μου GRAND VITARA 2.4....έμεινε στο δρόμο αφού πρώτα έχασε όλα του τα νερά.
Ας τα πάρουμε από την αρχή....
Το GV αγοράστηκε στις 10 Οκτ 2008 και από τότε μέχρι σήμερα τα service πραγματοποιούνται στο συνεργείο του Σφακιανάκη στη Μεταμόρφωση.
Στις 9 Νοε 2011 έγινε το τελευταίο του service χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση είτε από εμένα είτε από την πλευρά του συνεργείου.
Στις 17 Δεκ 2011 επιστρέφοντας από την Πάτρα και αφού έχω διανύσει περίπου 2 km παρατηρώ τον δείκτη θερμοκρασίας να ανεβαίνει ξαφνικά και γρήγορα μέχρι το κόκινο και στη συνέχεια να σταθεροποιείται πάλι στη κανονική του θέση.
Στα επόμενα 500 περίπου μέτρα, λόγω των υπαρχόντων κώνων που με εμπόδιζαν να σταματήσω αμέσως ,σταματώ,σβήνω τον κινητήρα για να κάνω έλεγχο στο χώρο του κινητήρα και διαπιστώνω ότι εντός του χώρου του κινητήρα δεν έχει χυθεί τίποτα απολύτως, ενώ στη προσπάθεια μου να βάλω εμπρός τον κινητήρα για να μετακινήσω το τζιπ τελείως εκτός δρόμου, ο κινητήρας δεν λειτουργεί.
Λόγω λήξης της οδικής βοήθειας SUZUKI (έκλεισε 3ετια πριν 2 μήνες), με την expres service μεταφέρεται το τζιπ στο συνεργείο της Μεταμόρφωσης.
Γίνεται οπτικός έλεγχος όπου διαπιστώνεται αδυναμία διάγνωσης βλάβης και προχωρούμε στο άνοιγμα του κινητήρα όπου στον έλεγχο της κεφαλής στο μηχανουργείο διαπιστώνεται ρωγμή κεφαλής.
Οπως μου είπαν μέσω της ρωγμής έφυγαν όλα τα νερά του ψυγείου από την εξάτμηση.
Ενοείται ότι οι υπεύθυνοι του συνεργείου έκαναν τον σταυρό τους γιατί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την ρωγμή.
Ενημερώθηκαν τα κεντρικά για την βλάβη,και ζήτησα την πλήρη κάληψη της ζημιάς.
Αποτέλεσμα....
Την επομένη μου έδωσαν άλλο όχημα λόγω προγραματισμένου ταξιδιού μου εκτός Αθηνών,έγινε η επισκευή του οχήματος κάτω από πλήρη εγγύηση και παραδόθηκε σε μένα στις 11 Ιαν 2012 ,ημέρα επιστροφής μου στην Αθήνα.
Αντικαταστάθηκαν...
Κεφαλή κυλίνδρου,τσιμούχα,καπάκι βαλβίδων,φλάτζες σετ,ψυγείο νερού,θερμοστάτης,φίλτρο λαδιου,μπουζι,βαλβίδα υποπίεσης,αντιψυκτικό,λάδι.
Τελικά τι να κάνω από δω και πέρα?
Μάλλον πρέπει να βάλω σκόρδα στο τζιπ για να μην μου το ματιάσουν πάλι, γιατί μόνο αυτό μπορώ να θεωρήσω ως αιτία αυτής της βλάβης....τι άλλο να πω?
Πάντως για μία ακόμη φορά θα πω ότι οι επικεφαλείς του service στη Μεταμόρφωση(κ.Στέργιος και κ. Γιάννης) ήταν άψογοι,συνεργάσημοι και συμπεριφέρθηκαν άκρως επαγγελματικά με σκοπό πρώτα την επισκευή του οχήματος εντός εγγυήσεως και στη συνέχεια της ικανοποιήσεως μου ως πελάτη.
Αυτή ήταν η πρώτη μου περιπέτεια με το αγαπητό μου G VITARA.....και εύχομαι και η τελευταία....
Ζητώ συγνώμη που μακρυγόρησα αλλά ήθελα να σας κάνω κοινωνούς αυτής της διαφορετικής περιπέτειας μου.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.....