Βασίλη έχεις απόλυτο δίκιο. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει καμία αναφορά στην προετοιμασία του ανθρώπινου παράγοντα. Λοιπόόόν έχουμε και λέμε..
Στο υγειονομικό στην Λεωφ. Αλεξάνδρας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία είχαν έλλειψη από εμβόλιο για κίτρινο πυρετό. Μόλις χθες παρέλαβαν (σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα τους..).
Αυτή την Παρασκευή 27/01 λοιπόν θα επισκεφθούμε το υγειονομικό τμήμα για τους
απαραίτητους εμβολιασμούς . Συνολικά πρέπει να κάνουμε εμβόλια (τμηματικά, όχι όλα σε μία ημέρα) για:
κίτρινο πυρετό,
χολέρα,
τύφο
ηπατίτιδα Α
μηνιγγίτιδα (θα κάνει μόνο η Γεωργία.. εγώ την έχω περάσει βρέφος..

)
τέτανο και διφθερίτιδα (τα έχουμε κάνει και οι αναμνητικές δόσεις είναι κάπου στο 2013)
επίσης εμβόλια που θα πρέπει να έχουμε κάνει (πχ πολυομελιτιδα) έχουν ήδη γίνει (οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον).. χθες μάλιστα ξεψαχνίζαμε τα βιβλιάρια υγείας.. εκείνα τα μπλε μπλοκάκια που τώρα έχουν αρχίσει και πρασινίζουνε μετά από 30 χρόνια..
Επιπλέον, θα μας συμβουλέψουν και θα μας φιλέψουν με μπόλικα ενθολονοσιακά χαπάκια (Lariam και Malarone αν δεν κάνω λάθος είναι τα πιο δημοφιλή).
Τέλος η μητέρα μου (λόγω επαγγέλματος) έχει αναλάβει το κομμάτι της
προμήθειας όλων των φαρμάκων.. μες την εβδομάδα θα κλείσει και αυτό.. απλά πρέπει να οριστικοποιήσουμε τις ποσότητες..
Εκκρεμούν και κάποια
σεμινάρια πρώτων βοηθειών από θεία μου που εργάζεται στον Ερυθρό Σταυρό και αυτή είναι η δουλειά της ούτως ή άλλως

Σχετικά με τα τον εξοπλισμό (εκτενής αναφορά γίνεται και στην ιστοσελίδα μας) τα βασικά θεωρώ ότι είναι:
φωτογραφικός εξοπλισμός (όλα είναι οκ.. 2 ψηφιακές, 1 αναλογική, 5-6 κάρτες μνήμης, τρίποδο, 1 camcorder, τηλεφακοί, ευρυγώνιοι) εκκρεμεί ένα μικρό session χρήσης των έξτρα φακών της ψηφιακής από το δάσκαλο της φωτογραφίας στο οποίο πηγαίνει η γεωργία..
εξοπλισμός προσανατολισμού (2 gps, χάρτες αφρικής σε κάρτα sd, χάρτες hardcopy της Michellin για Αφρική, πυξίδα).. εκκρεμεί να μάθω να δουλεύω το gps (πήρα ένα μτχ της GARMIN το οποίο ψήνει και καφέ..είναι too much for me.. μου φαίνεται βουνό.. έχω περάσει και τους χαρτες και παρόλαυτα δεν βγάζω άκρη.. βασικά βαριέμαι και συνέχεια το αναβάλλω..
προσωπικά αντικείμενα: είναι λίγο πολύ σχετικό αυτό το κομμάτι.. ρούχα, φακούς, κυάλια, γυαλιά ηλίου, καπέλα, κουνουπιέρες και πάει λέγοντας..
Στη δουλειά το τρενάρω κι άλλο μπας και μου κάτσει καμία απόλυση και κάνω πάρτυ.. τραγικό μεν, αλλά το όλο περιβάλλον και κατάσταση με ώθησαν να πάρω την απόφαση να τα παρατήσω όλα.. αν ήμουν ικανοποιημένος με τη ζωή μου εδώ, σίγουρα δε θα το έκανα.. ίσως το ανέβαλλα για λίγο.. η γεωργία είναι ήδη θύμα της κρίσης από τον Ιούλιο οπότε..
Χμμ.. αν μου διαφεύγει κάτι, παρακαλώ πολύ για τα σχόλιά σας!!