char έγραψε:Ανοίξαμε όλοι τις ατζέντες, τσεκάραμε τις άδειές μας απ' τη δουλειά (

) μια και θα ξεκινούσαμε Παρασκευή πρωί, κι όσοι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, κάναμε δώρο από ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στις γυναίκες μας για να πάρουμε ΠΣΚ απ' τη συζυγική εστία!

Εγώ πήρα την άδεια.....
char έγραψε:Ας αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν...
Οι εικόνες μίλησαν, αλλά εγώ παραμιλώ ακόμα, βλέποντάς τες και ξαναζώντας τις υπέροχες βόλτες στα μαγευτικά τοπία, αυτού του, όντως μη "καταχωρισμένου", θεϊκού τόπου!
f_tasos έγραψε:Ένα τριήμερο που φτάνοντας στο τελείωμα του δεν ήθελε κανένας μας να φύγει!!!!

εγώ είχα δουλειές!!!

Από τις περιγραφές των προηγουμένων λίγο - πολύ το πήρατε το στίγμα... Εγώ θα ήθελα απλά να ευχαριστήσω το Φάνη για την πρόσκληση και τη ζεστή φιλοξενία, που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω μυρωδιά για το τι παίζει και από αυτή τη μεριά των Τζουμέρκων! Δεν είχα ιδέα κι όταν είδα... τα έχασα όπως θα είδατε κι εσείς!!! Αυτός ο τόπος είναι... πως να τον πω...

πινέζα, αλλά φτιαγμένη από χρυσό!!!

Φυσικά δεν παραλείπω και τον οδηγό μου (και συνοδηγό μου

) grvitara, καθώς και την υπόλοιπη (τρελο)παρέα για......................... τα ξεκοιλιάσματα που έριξα ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!
Σαμ φώτοζ κι από μένα, τον πτωχό, πλην προσπαθούντα, φωτογράφο!

- Προσεγγίζοντας στο Μεσόπυργο με τον grvitara

- Τελικά φτάσαμε στην σωστή.... οδό!

- Σούρουπο και τριγύρω τα χρώματα να οργιάζουν. Οπότε όλοι ξαμολυμένοι για φωτογράφηση!!

- Πριν την ανακάλυψη του NGV ήταν... παντοπωλείο!

- Το τζάκι είχε ήδη φουντώσει και οι φτέρες στην πλαγιά έδινα έναν ξεχωριστό κοκκινο-κεραμυδί τόνο.

- Αυτό πρέπει να ήταν από την προηγούμενη επίσκεψη του Φάνη... :P :P :P

- Το νερό κυρίαρχο και στις 3 μορφές του (Αχελώος, χιονισμένες πλαγιές, σύννεφα)...

- Αχελώος τρικουάζζζζζζ!!!

- Πόσους τόνους χρωμάτων μπορεί να δει κανείς στις κορυφογραμμές...;;; Δαντέλα το τοπίο!!

- Μια μερική άποψη και από το χωριό.
Συνεχίζεται......