xiskos έγραψε: 1)Μετα πως κομπλαρει το μπροστινο διαφορικο???
2)περα απο τα κορωνωπηνεια δε χρειαζεται τιποτα αλλο?
3)Το εχεις κανει εσυ????
1)είναι έτοιμο κομπλαρισμένο....και με τις πλύμνες το απομονώνεις...
2)ναι το κάριερ....του βιτάρα...
3)το έχω κάνει εγώ με άλλο κάριερ(βλέπε μπλοκέ Αμοριανου) και με κάριερ βιτάρα κάνει ο Δαμιάνουλας η Τέρουλας η Βιτάρουλας.

και πολύ καλά έκανε....και φυσικά και πολλοί άλλοι.....
απλά θέλω να πω κάτι...Αν είχες λίγο χρόνο να ψάξεις....τα έχω ποστάρει εδώ και πολύ καιρό...υπάρχει θ ενότητα διαφορικά ημιαξόνια κορώνες πηνεία...
είναι γραμμένα και με φώτο....και μάλιστα ειδικά στο μπλοκέ επεξηγώ για ποιους 3 λόγους έβαλα μπλοκέ εμπρός...ο ένας είναι αυτό το χαζοσύστημα ο άλλος είναι το γεγονός ότι οι πλανήτες που σπάνε σα ζάχαρη σε ανύποπτο χρόνο και ο 3ος για να έχω μπλοκέ...και μία διώρθωση......το κομπλάρισμα του εμπρός συστήματος γίνετια με Πιεση και όχι με υποπίεση...ασύμαντο βέβαια αλλά το σωστό.
υγ.εγώ χαίρομαι τον Φιλάρα τον Βασίλη GV 1600 που από τότε που μιλήσαμε πρώτη φορά πριν χρόοονια ακόμη βοηθάει όσο μπορεί!!παρόλο που το τζι βι το έχει αποχωρηστεί

ο πρώτος που έβαλε μπλοκέ μπρος πίσω της προτρακ και με βοήθησε να καταλάβω με τον εύκολο τρόπο να αλλάξω το καβούκι του αλλουμινίου..

υγ2.γιατί δεν απάντησα νωρίτερα???Αδερφέ με τρώνε οι μετρήσεις για τ κεις απο σάμι αξονάκια τόρνοι καπάκια τσιμούχες άξονες και καρπούζια.

οπότε πάλι για να απαντήσω θέλει να διαβάσω από την αρχή να ξαναθυμηθώ κλπ...

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."