Από τις πιο όμορφες εκδρομές στις οποίες έχω συμμετάσχει έως τώρα
Μπράβο στον Κώστα για την διαδρομή που επέλεξε
Πήγαμε πρώτα ένα κύκλο μέσα από το όμορφο δάσος της Βελίνας, εκεί διαπιστώσαμε πως συμπεριφέρονται τα αυτοκίνητά μας με διαφορετικούς συνδυασμούς ελαστικών και επιλογής ή μη των αργών κλπ... Κάποιοι σιχτίριζαν τα ελαστικά τους και τελικά δεν είχαν κλειδώσει!!! Η λάσπη ΠΟΛΥ και κολλώδης...
Μετά από μια στάση στο κεντρικό για "άδειασμα"

πιάσαμε τον κεντρικό για Γκούρα.... Μα ρε Κώστα, να μην έχεις μάθει τι ήταν αυτά τα τείχη κοντά στη Στυμφαλία? Μπας και ήταν το κοτέτσι των όρνιθων?
Αρχίζοντας να ανηφορίζουμε από την Γκούρα, τα χιονισμένα βουνά τριγύρω προμήνυαν τι θα συναντούσαμε
Οι λοξοδρομήσεις για παιχνίδι ήταν απαραίτητες να γίνουν, μιας και πιστεύαμε ότι δεν επρόκειτο να περάσουμε από τα 1600m υψόμετρο και ότι δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε στην λίμνη Δασίου
Όμως όχι!!!

Η παρέα ανηφόρισε και μεταξύ 1500-1600m το χιόνι 30cm και ΑΠΑΤΗΤΟ
Ο Κώστας μπροστάρης προσπαθούσε με μπρος-πίσω να το "κόψει".... Οι αλυσίδες πλέον ήταν απαραίτητες μιας και του χαντάκ του έκλεινε συνεχώς το μάτι
Εγώ από πίσω του τον πείραζα συνέχεια.... Φορέσαμε και οι 2 τις αλυσίδες μας (ευτυχώς που είχα κάνει "επεμβάσεις" στις δικές μου, γιατί αλλιώς δεν θα έμπαιναν με τίποτα). Τα πειράγματα συνεχίζονταν και εντάθηκαν όταν πλέον ανέλαβε επιτέλους ένα αξονάτο

ΤΟ ΓΕΛΙΟ που έπεσε μετά δεν λέγεται....!!!!!
Καταφέραμε τελικά και φτάσαμε στη Λίμνη Δασίου. Στον τελικό δρόμο για την λίμνη βγάλαμε τις αλυσίδες, και με πίσω κίνηση αρχίσαμε κάποιοι τους "χορούς" Μια από δω, μια από κει, νάσου στου χαντάκ ο Πάνος με την μούρη όλη μέσα

Γιώργο (taxidriver) ευχαριστώ για την άμεση επέμβασή σου.
Στην Λίμνη έπεσε το απίστευτο γέλιο με την φωτογράφιση (θα δείτε τι εννοώ

) ο ΖΗΡΕΙΑ ήταν ο βασικός φταίχτης
Φάγαμε του σκασμού, οι γυναίκες μας είχαν δώσει ρέστα στα ταπεράκια που ετοιμάστηκαν από βραδύς
Και από δω και πέρα αρχίζουν οι γκαντεμιές.... Μα ποιος μας μάτιασε βρε παιδί μου, τόσο ομορφάντρες είμαστε πια?
Νο1: Ο Διονύσης (DENNISLA) δεν είδε ένα βράχο κρυμμένο στο χιόνι και με το παιχνίδι, πάει το πλαστικό της πόρτας του
Νο2: Ο φίλος του ALEXGV πήγε να ακολουθήσει τον Dimi στο καλλιτεχνικό πατινάζ στη παγωμένη λίμνη, πάρτον κάτω και ψιλοβγήκεο ο ώμος του... ευτυχώς που ο γιατρός μας ήταν εκεί, ο πρόχειρος νάρθηκας φτιάχτηκε και το χεράκι δεν πόναγε πλέον
Μετά την Λίμνη πήγαμε στο χιονοδρομικό Ζήρειας για καφέ. Τελικά επειδή θα έκλεινε, αποφασίσαμε να τον πιούμε στα Μεσαία Τρίκαλα
Νο3: Έλα όμως που το λουρί του Τάσου μας παρέδωσε πνεύμα

Τασούλη, όπως σου είπα να λες καλά που δεν έγινε στη Λίμνη αυτό και ήσουν στην άσφαλτο
Ο char τον ρυμούλκησε (με την μπάρα έλξης που είχε

) και μαζί με τον ΖΗΡΕΙΑ και τον dpol τον συνόδεψαν μέχρι το "πάρκινγκ" για επισκευή την άλλη μέρα.... Αλλά περισσότερα θα σας πουν τα ίδια τα παιδιά για αυτό
Φύγαμε οι υπόλοιποι και ενώ δεν είχαμε σκοπό να κάτσουμε για καφέ, περνώντας μέσα από τα Τρίκαλα, η επιθυμία για καφέ και ξεκούραση ήταν τεράστια.... Τον ήπιαμε λοιπόν
Νο4: Στον δρόμο για την επιστροφή στην Εθνική, μια πέτρα ράγισε το παρμπρίζ του ΚΥΝΗΓΟΥ

Άμα μάθω ότι έγινε και κάτι ακόμα, θα ζητήσω από τον admin διπλό ευχέλαιο στον Μπάκα και στο Estilo

Αυτά τα ΟΛΙΓΑ

από μένα, επίσης να πω ότι για 1η φορά είχα και τον πατέρα μου μαζί ο οποίος έζησε για 1η φορά μια ανεπανάληπτη εμπειρία
Φωτό από εμένα το απόγευμα