Επειδή είδα οτι αρχίσανε τα μέλη να έχουν "ανησυχίες" για τον πάγο εγώ έχω να προτείνω αυτές:
Τις πήρα όταν πήρα το GV από Autoplus 250? αν θυμάμαι καλά...
Ξέρω, ξέρω, θα πείτε ότι λαλακία έκανα αφού σπάνια τις χρειάζεσε... αλλά σκέφτηκα, οτι πάνω στο βουνό, με 2 παιδιά (όταν δεήσω να τα πάω ) νύχτα να σου σπάσει καμιά αλυσίδα... πίκρα μεγάλη... γι' αυτό έβαλα βαθιά το χέρι στη τσέπη Πιστεύω ότι αυτό αξίζει να το πάρεις καλό
Α!, δεν ξέρω πάχη.... αλλά ένα πράγμα είδα: ζυγίζουν 8,7kg και οι δύο μαζί
Και κάτι ακόμα: στο μαγαζί έβλεπα τις διαστάσεις στο καρτελάκι και σκεφτόμουνα οτι δεν κάνουν... Σοφά όμως σκέφτηκα να τις δοκιμάσω επι τόπου, το αποτέλεσμα: σε 235/60/16 που φοράω ταιριάζουν αψογα!
Ex-member έγραψε:πρέπει να είχες μεγάλη φαγούρα στην τσέπη τότε
Είχα-είχα!! Καινούργιο κοσκινάκι μου όταν πήρα το αμάξι.... Πως κάποιος ήδη ψαγμένος βάζει lock κλπ? ε, έτσι και γω μέχρι εκεί που ήξερα τότε, "έχωνα" στη τσέπη.... από δω και πέρα να δω
teroulas έγραψε:Φιλε Πάνο αμα με το καλό χιονίσει πάμε παρέα μια βολτούλα Βίλλια να τις δοκιμάσεις , έχω πάρει κι εγω από ένα φίλο Χαλαρή βολτούλα εκεί πάνω πιάνει πράμα , καφεδάκι , κοψιδάκια Κι εγώ με τον μικρό κι εσύ με τα πιτσιρίκια Φυσικά η πρόσκληση είναι ανοιχτή και για άλλους μπαμπάδες
Βεβαίως Να μην είμαι μόνο εγώ να λέω: "Παιδιά stop μια στιγμή να κάνουμε τσισάκια!!!"
Τη μάρκα αυτή πήρα και εγώ πέρσυ 100+ ευρώ από το Praktiker ... Δεν θυμάμαι το μοντέλο ... μάλλον θα ήταν διαφορετικό για να έχει τέτοια διαφορά στην τιμή ..
Ήταν μάυρες όμως (οι αλυσίδες) ... και είχαν μηχανισμό για αυτόματο τέντωμα ...
Ένεκα έκτακτης δουλειάς που μου έτυχε, έχασα το 3ήμερο (Θεοφανείων) και την "ζεστασιά" μιας διερευνητικής στην Ζήρεια αλλά μιας και η δουλειά τέλειωσε με την ψυχή στο στόμα σήμερα το πρωί, είχα χρόνο να ασχοληθώ με τις αλυσίδες μου μιας και η εκδρομή δεν μου αφήνει περιθώρια να μην το κάνω (Κωστάκη, αν ερχόμουν από σήμερα πάνω, εσύ θα με βοηθούσες )
Το πρόβλημα που είχα λοιπόν, ήταν ότι από όταν άλλαξα τα λάστιχα και από 235/60/16 πήγα σε 225/70/16 οι (ακριβοπληρωμένες ) αλυσίδες μου κούμπωναν ΟΡΙΑΚΑ, που σημαίνει ότι αυτό το κούμπωμα/καστάνια που έχει, δεν ήταν στο "μάγουλο" του ελαστικού, αλλά πλησίαζε την "κόψη" του πέλματος, με αποτέλεσμα: 1. Στην "συμπίεση" του ελατηρίου και το "χώσιμο" της ρόδας στον θόλο, το κούμπωμα έβρισκε και έξυνε το φτερό από μέσα 2. Η μακρυά λεπτή (κόκκινη) αλυσιδίτσα που έχει το λάστιχο/κρίκο και "περνάει" μέσα από την καστάνια και από 2 άλλα σημεία, τώρα ήταν κοντή και το όλο "πιάσιμο" και κούμπωμα δεν ήταν σωστό....
Έτσι, έβαλα προεκτάσεις... τώρα πλέον οι αλυσίδες κουμπώνουν τέλεια
ZΗΡΕΙΑ έγραψε:Την επόμενη φορά που θα ρίξεις τσιμέντα , να βάλεις από κάτω πλέγμα ενισχυμένο ...
Αυτό να το πεις του κατασκευαστή της πολυκατοικίας Όποιος πάει να αγοράσει διαμέρισμα στο Μενίδι, να μου στείλει ένα πμ πρώτα να του πω ποιον να αποφύγει
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ