Είδε το εισόδημά του να μειώνεται κατά 60%, είδε πως τα υποτιθέμενα ανταποδοτικά τέλη κυκλοφορίας δεν πηγαίνουν για την κατασκευή των δρόμων στην Αχαϊα καθώς όπως όλοι ξέρουμε ειδικά η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της χώρας, είδε και το κράτος να αυξάνει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει για τα τέλη και ο άνθρωπος είπε...ΟΧΙ, εγώ δε θα γίνω συμμέτοχος στην τρέλλα σας.
Και αποφάσισε να καταθέσει αιτηση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων με την οποία τους γνωστοποιεί πως θα τους καταβάλλει το ποσό του ενός ευρώ.
Οπως δήλωσε ο κύριος Απόστολος Ζέρβας στο Newsit "εγώ δεν προτίθεμαι να δώσω τέλη κυκλοφορίας σε ένα κράτος απατεώνα και ληστή, το οποίο παίρνει τέλη κυκλοφορίας για να κατασκευάζει δρόμους και δρόμοι δεν υπάρχουν. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτομαι και που αντιδρώ. Θα ασκήσω και μηνύσεις τη Δευτέρα εναντίον του ελληνικού δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου γιατί τα χρήματα που εισπράττει το ελληνικό δημόσιο όπως ορίζει το Σύνταγμα που το έχουν κάνει κουρελόχαρτο, αυτά τα ποσά πρέπει να δαπανώνται στους δρόμους και όχι να τα χρησιμοποιούν όπως εκείνοι νομίζουν. Και βεβαίως μου παίρνουν προκαταβολικά κάτι για το οποίο εγώ διαφωνώ και θα αναζητήσω την όποια ποινική ευθύνη. Εγώ σήμερα το πρωί πληρώθηκα από την εργασία μου και πήρα 258 ευρώ εξόφληση. Το εισόδημά μου έχει μειωθεί πανω από 50% με 60%. Από που άραγε θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώσω όλα αυτά. Δεν έχω τη δυνανότητα να πληρώσω και πρέπει το κάθε ευρώ να σκέφτομαι που το δίνω και που πάει. Εάν το κράτος επιμείνει να μου ζητάει τα τέλη και μου πει οτι είμαι παράνομος θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και πιστεύω ότι εκεί θα δικαιωθώ"

Ωραιος !!!!