Εγω εχω kenwood στο αμαξι, (μαμα), αυτο που γραφεται εδω ειναι ενα ειδος update του χαρτι?της πλοηγησης γενικα ?
μετα γραφεται για καποιοες μνημες SD (ήHD-δε θυμαμαι) την οποια την βαζουμε μεσα στο kenwood...υπαρχει καπου υποδοχη για αυτην ?
τελος, ολα αυτα υποτιθεται πρεπει να γινεται με ενα lap top ?? η δεν ειναι αναγκαιο ?? δηλ πρεπει να εχουμε συνδεδεμενο ενα lap top με την πλοηγηση μας για να τα κανουμε ολα αυτα ??
Υ.Γ. υπαρχει πιο ευκολος τροπος του update ? δηλ μεσω ΝΕΤ ?
Υ.Γ.2: μηπως τετοια διαδικασιες καλο θα ηταν να ταβιουνται σε βιντεο κι να ανεβαζωνται μαζι με την επεξηγηση σε μορφη του βιντεο για διευκολυνση ?
(φυσικα τρωει χρονο σε αυτον που θα το εφτιαχνε κι εννοειται το κανει εθελοντικα κι τον ευχαριστουμε)

Υ/Γ3: Εγω στο δικο μου, στο ντουλαπακι εχω 3 καλοδια συνδεδεμενα με την κονσολα(Kenwood) (θα ανεβασω το μεσημερι φωτο) τα οποια ειναι: το ενα ειναι USB θηρα,το αλλο VIDEO θηρα κι το 3ο AUDIO.
Απο οτι ειδα στο βιβλιαρακι της Kenwood που εχω, αυτα τα 3 ειναι για αναπαραγωγη iPOD, συνδεσα το i-phone μου εκει αλλα δεν το αναγνωριζει..απλα το φωρτιζει, εγω ομως συνδεσα μονο την USB θηρα γιατι δεν εχει το i-phone θυρες VIDEO κι AUDIO..σημερα διαβασα στο εγχειριδιο κι αν καταλαβα καλα - πρεπει να αγορασω ενα καλωδιο που να ειναι 3 σε 1 (?) σωστα ? αν ναι -φανταζομαι το βρισκω ευκολα στο πλαισιο..(?)

επισης, εαν δουλεψει το καλοδιο ετσι, υπαρχει κποια δευτερη λυση στο θεμα του τηλεφωνου κι μουσικης ? δηλ επειδη αισθησιακα δεν μου πολυ αρεσει να εξεχουν 3 καλωδια (αντι για ενα [USB] που ειχα παντα), υπαρχει δυνατοτητα να τα κρυψουμε? να τα περασουμε ας πουμε στην υποδοχη διπλα απο τον αναπτηρα(που ειναι κενη) ??