Αγαπητε Santa
Με λενε Δημητρακη και ειμαι πολυ καλο παιδι, αυτο δεν το λεω εγω αλλα η μαμα μου, και οι φιλοι μου, και ολοι οσοι γνωριζω, αλλα δυστυχως δεν το λενε σε κανεναν οποτε σου το λεω εγω γιατι αλλιως πως θα το μαθεις
Θα ηθελα να σε παρακαλεσω για δωρο Χριστουγεννων να μου φερεις το παρακατω, εγω εχω ενα ηδη που εχει μονο εναν απο πισω, θελω ενα που να εχει και μπροστα
Εδω μεσα πολλα παιδακια εχουν τετοιο που εχει μονο πισω και τωρα τελευταια τα χαλανε συνεχεια και τα πειραζουν για να τους βαλουν και μπροστα να μπορουν να παιζουν στις διαφορες παιδικες χαρες πολυ ανετα
Και οταν τελειωσουν εμεις δεν θα μπορουμε να παιζουμε μαζι τους στις παιδικες χαρες γιατι που να τους φτασουμε
Γιαυτο σε παρακαλω να μου φερεις ενα σαν το παρακατω που εχει μπρος-πισω να παιζω και εγω με τα αλλα παιδιακια αλλιως θα καταντησω να πηγαινω μονο σε κατι παιδικες χαρες που παιζουν ολοι εχουν δεν εχουν

Ευχαριστω πολυ Santa μου, α και κοιτα να δεις μια και θα το φερεις καινουργιο να ειναι αυτο με τον καινουργιο Diesel 2.2 που ειναι και Euro 5 και πολυ οικονομικο γιατι σε αυτη την μπο@ρδ@λ@ χωρα (oops sorry Santa

) που ζουμε το καυσικο κοστιζει μια περιουσια το λιτρο