dpol έγραψε:1)Ρε Κωστα τι ενισχυσεις και π@π@ριες στα καλαμακια του καφε

οταν τα γυριζεις με 5.71 στα καβουκια και 4.24/1 στο βοηθητικο δεν τα σωζει τιποτα

και παλι καλα που αντεξανε τοσο με σενα
2)Η λυση ειναι μονο αξονες για τετοιες δουλειες και το ξερεις

Αν το πας χαλαρά στο εμπόδιο θα σε βγάλει και χωρίς ζημιές ....αν το σφίξεις τρελά θα σπάσει....εγώ το έσφιξα όσο πήγαινε.....και αναμενόμενο να σπάσει...έπρεπε κάποια στιγμή να σπάσω και εγώ κάτι...
1)5.72/1.....Συμφωνώ αλλά μόνο στα χοντρά ζόρια θα σπάσει(το τονίζω γιατί οι άλφα θήταδοι είναι πολλοί και θα αρχίσουν να φοβούνται μην τσακίσουν κανα ημιαξόνιο.

)...όταν κάποια στιγμή θα έρθεις από κοντά θα δεις..
2)Πάλι συμφωνώ αλλά το παιχνίδι-χόμπυ -ψώρα-αρρώστια που ονομάζεται 4χ4 σε περνάει από όλα τα στάδια θες δε θες...παντρεύεσαι τη μουτζουρική για πάντα..
υγ και πάλι το θέμα είναι για τα ημιαξόνια και ήθελα να δείξω μια πιθανή ζημιά στη φωλιά από τα χοντρά ζόρια....
υγ2 Εδώ άξονες σπάνε......τα καλαμάκια θα μείνουν???
υγ 3.Να συμπληρώσω ότι πριν από εμένα στην ανηφόρα ίδιο όχημα με ελαστικό μαντ προτωγενες 225/75/16 με πισω μπλοκέ και Τσαροανάρτηση πηγε 5 μέτρα και οι 4 τροχοί γυρνάγανε απλά και τρώγανε το χώμα.....για τέτοιο χωσίδι-ανηφόρα μιλάω....
Έχω και από άλλες ανατινάξεις και όταν αγοράσω φωτο μηχανή θα τα ποστάρω...Πάλι
φωλιές ανατιναχτήκανε αλλά αυτη τη φορά δε σκίσανε....απλά διαλύθηκαν οι αυλοί απο μέσα..

"Forgotten things remembered...
The tigers eat their young
The body stayed but inside the head...
The mind was on the run ..."