Tzivitzonis έγραψε:Θα πάρεις τη φωτογραφία της Μέρκελ και θα του πεις με σοβαρό ύφος: "πατέρα είναι πολλά τα 11 χιλιάρικα" (η διαφορά)PANOSKK έγραψε:Αλλά έλα ντε πως θα καταφερω τον πατέρα μου να του αλλάξω γνώμη;;![]()
![]()

Tzivitzonis έγραψε:Θα πάρεις τη φωτογραφία της Μέρκελ και θα του πεις με σοβαρό ύφος: "πατέρα είναι πολλά τα 11 χιλιάρικα" (η διαφορά)PANOSKK έγραψε:Αλλά έλα ντε πως θα καταφερω τον πατέρα μου να του αλλάξω γνώμη;;![]()
![]()
panstath έγραψε:Φιλε Panoskk αν έμενες σε μια επαρχιακη πόλη και πηγαινες στα γυρω βουνα για κυνηγι θα ηταν μεγάλο λάθος να δωσεις το τζιπάκι που έχεις για τι είναι θηριο εκτός .Ομως για εμάς τους Αθηναίους κυνηγούς κάθε έξοδος για κυνήγι σημαίνει τουλάχιστον 250 km ασφαλτο και 15 km χώμα.Αρα εκείνο που έχει σημασία είναι να βγαίνεις μετά απο αυτά τα km απο το αμάξι και να μπορείς να κυνηγισεις την υπόλοιπη ημέρα![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο!!Πολλες φορές βγαίνω σαν 8άρι!![]()
![]()
Αρα χρειαζεσαι ένα γρήγορο και ασφαλές αμάξι με αρκετές δυνατότητες και εκτός μιας και οι δρόμοι των βουνων πλέων δεν είναι τόσο κακοι. Εδω λοιπον είναι το ngv.![]()
Εγω κυνηγώ απο τότε που θυμάμε τον εαυτό μου .Εχω αλλάξει αρκετά τζιπάκια (μικρού κυβισμου πάντα ) με τελευταίο ένα NIVA.Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω με άλλο αμάξι εκεί που με πήγε το NIVA , αλλα δεν υπάρχουν πια και εκείνοι οι δρόμοι. Με βαση τα παραπάνω πέρασα στο ngv 2.4 και κατάλαβα πως είναι να πηγαίνεις στον κυνηγότοπο η γενικά στην φύση και να ξεκινάς χωρίς πονοκέφαλο .και χωρίς να σκεφτεσε τη διαδρομή (εκτός απο τις βενζινες
) Ένας λόγος φίλε μου που έκοψα τα μακρυνά ταξίδια & έχω περιοριστεί στα κοντινά(μέχρι 300 χλμ το πολύ),είναι αυτό που λες,η διαδρομή
Άρα απ'ότι καταλαβαίνω είσαι αρκετά ευχαριστημένος!
PANOSKK έγραψε:panstath έγραψε:Φιλε Panoskk αν έμενες σε μια επαρχιακη πόλη και πηγαινες στα γυρω βουνα για κυνηγι θα ηταν μεγάλο λάθος να δωσεις το τζιπάκι που έχεις για τι είναι θηριο εκτός .Ομως για εμάς τους Αθηναίους κυνηγούς κάθε έξοδος για κυνήγι σημαίνει τουλάχιστον 250 km ασφαλτο και 15 km χώμα.Αρα εκείνο που έχει σημασία είναι να βγαίνεις μετά απο αυτά τα km απο το αμάξι και να μπορείς να κυνηγισεις την υπόλοιπη ημέρα![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο!!Πολλες φορές βγαίνω σαν 8άρι!![]()
![]()
Αρα χρειαζεσαι ένα γρήγορο και ασφαλές αμάξι με αρκετές δυνατότητες και εκτός μιας και οι δρόμοι των βουνων πλέων δεν είναι τόσο κακοι. Εδω λοιπον είναι το ngv.![]()
Εγω κυνηγώ απο τότε που θυμάμε τον εαυτό μου .Εχω αλλάξει αρκετά τζιπάκια (μικρού κυβισμου πάντα ) με τελευταίο ένα NIVA.Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω με άλλο αμάξι εκεί που με πήγε το NIVA , αλλα δεν υπάρχουν πια και εκείνοι οι δρόμοι. Με βαση τα παραπάνω πέρασα στο ngv 2.4 και κατάλαβα πως είναι να πηγαίνεις στον κυνηγότοπο η γενικά στην φύση και να ξεκινάς χωρίς πονοκέφαλο .και χωρίς να σκεφτεσε τη διαδρομή (εκτός απο τις βενζινες
) Ένας λόγος φίλε μου που έκοψα τα μακρυνά ταξίδια & έχω περιοριστεί στα κοντινά(μέχρι 300 χλμ το πολύ),είναι αυτό που λες,η διαδρομή
Άρα απ'ότι καταλαβαίνω είσαι αρκετά ευχαριστημένος!
johndrama έγραψε:Παρατηστε τα ολα και ελατε στην επαρχια σε 5 λεπτα ειμαι στον καμπο και σε 10 στο βουνο δε ξαναμενω σε μεγαλουπολη το εκανα το λαθος δυο φορες μια Θεσ/ικη και μια Αθηνα απο δυο χρονια καθε φορα και το μετανιωσα.
PANOSKK έγραψε:.....Μην πω & άλλα γιατί θα βγω εκτός θέματος
Mastergunner έγραψε:PANOSKK έγραψε:.....Μην πω & άλλα γιατί θα βγω εκτός θέματος
+100000![]()
Τελικά καταλήξατε στο 16άρι ή στο πετρέλαιο;
PANOSKK έγραψε:Το νεο gv βγαίνει αρκετα υψηλά σε θέμα κόστους(περίπου στα 29000€)
Σε αναζήτηση που κάναμε & πιο πολύ ο πατέρας μου,πήγε χτες σε μια μεγάλη εταιρία στην εθνική οδό & το βρήκε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση,32000χμλ, μοντέλο 2008.
Η τιμή είναι 15500 & με την απόσυρση(θα δώσει το παλιό που έχει)13500
Δίνουν ένα χρόνο ολικη εγγύηση & μόλις περάσει ο χρόνος με κόστος περίπου 80€ ανανεώνεται η εγγύηση.
Το μόνο άσχημο ειναι τα τέλη κυκλοφορίας που είναι λίγο εως πολύ τσιμπημένα...
panoshm έγραψε:PANOSKK έγραψε:Το μόνο άσχημο ειναι τα τέλη κυκλοφορίας που είναι λίγο εως πολύ τσιμπημένα...
Ποιο μοντέλο όμως δεν είπες, γιατί μέχρι τώρα έχεις δει διάφορα μοντέλα![]()
Κρίμα για το Sami, όπως σου είπαν παραπάνω, κοίτα μήπως μπορέσεις να το κρατήσεις, ας καταθέσεις και πινακίδες, θα το σκοτώσεις πραγματικά.....
antonis1627 | Παρ Μάιος 02, 2025 6:35 am | Καλημέρα σας. |
KonKalamata | Πέμ Μάιος 01, 2025 2:24 pm | Καλησπέρα και Καλή Πρωτομαγιά σε όλη την ομάδα! |
Γιωργος ΗΛΙΑΣ | Πέμ Μάιος 01, 2025 1:47 pm | Καλή Πρωτομαγιά με πολλά χαμόγελα!!! |
makis_V | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:59 am | Καλημέρα και καλό μήνα ! |
arahova | Πέμ Μάιος 01, 2025 9:40 am | Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. |
antonis1627 | Πέμ Μάιος 01, 2025 7:22 am | Καλημέρα σας και καλό μήνα. |
arahova | Τετ Απρ 30, 2025 9:36 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 30, 2025 6:59 am | Καλημέρα σας. |
panagiotis1 | Τρί Απρ 29, 2025 7:55 pm | Θά ήθελα μια απάντηση αν θά έχει επιτυχία η συγκόλληση τού μπλοκ, αν κάποιος έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. |
arahova | Τρί Απρ 29, 2025 10:54 am | Καλημέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τρί Απρ 29, 2025 7:00 am | Καλημέρα σας. |
ΣΤΑΥΡΟΣ | Δευτ Απρ 28, 2025 7:52 pm | Γιορτάζουμε τα 17α γενέθλια μας στην Αγία Μαρίνα στην . |
arahova | Δευτ Απρ 28, 2025 11:18 am | Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. |
antonis1627 | Δευτ Απρ 28, 2025 6:28 am | Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα. |
arahova | Κυρ Απρ 27, 2025 10:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή. |
antonis1627 | Κυρ Απρ 27, 2025 7:17 am | Καλημέρα σας |
arahova | Σάβ Απρ 26, 2025 9:01 am | Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Σάβ Απρ 26, 2025 7:25 am | Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 1:45 pm | Τετάρτη 30-4-2025 πάμε για καφεδάκι στον |
arahova | Παρ Απρ 25, 2025 8:49 am | Καλημέρα σε όλους και καλο Π/Σ/Κ. |
antonis1627 | Παρ Απρ 25, 2025 6:30 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Πέμ Απρ 24, 2025 2:36 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Πέμ Απρ 24, 2025 6:25 am | Καλημέρα σας. |
arahova | Τετ Απρ 23, 2025 5:39 pm | Καλησπέρα σε όλους. |
antonis1627 | Τετ Απρ 23, 2025 6:46 am | Καλημέρα σας. |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες