Για μένα ήταν η τέταρτη φορά που περιηγήθηκα στις ομορφιές της Βάλια Κάλντα, όπως είπε και ο Δημήτρης παραπάνω ήρθα για την παρέα αν και την τελευταία μέρα το κομμάτι με ενθουσίασε και με ξάφνισε ευχάριστα. Χάρηκα πολύ που σας είδα όλους. Εκείνο που ισχύει για μένα είναι ότι μπορεί η σωματική κούραση να ήταν μεγάλη η ψυχική ξεκούραση όμως ήταν τεράστια. Φωτογραφίες με την μηχανή δεν έχω βγάλει πολλές καθότι σας τράβηξα καμιά 1000 με την καταπληκτική μηχανή του φίλου μου ivan. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αλέξανδρο αλλά και σε όλους για την καταπληκτική παρέα
kfanis έγραψε:[ Τον Γιάννη (harijohn) που με το αληθινό του χαμόγελο έδιωχνε κάθε "ζόρικη" φάση μακριά!! (Αν και χωρίς σωβρακοτεχνίες αυτή τη φορά!!!) ]
ρε τι έχω πάθει με το ινδιάνικο σώβρακο
Αιτία της ενασχόλησης μου με το βουνό είναι της όρασης μου η ανάγκη, που ζητεί να εξαντλεί τον ορίζοντα, προκειμένου να θρέψει με εικόνες, οσμές και ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων τον αχόρταγο εγκέφαλο μου.
Πολύ μεγάλη και δυνατή παρέα σε πολύ δυνατό μέρος!! υγ1.Πόσες μπίρες ήπιες η Γιαγιά αργύρω?? υγ2.Πόσες κόκες του Βαγγέλη ήπιε ο γνωστός κοκακολορουφήχτρας? υγ3.Τελικά ο Γκλίτσας ποτέ δεν έγινε Γκλίτσας γιατί άλλος κρέμασε γκλίτσα!!
υγ4. το Δεκέμβριο με χιονάκι ότι πρέπει θα είναι για διάσχιση.
"Forgotten things remembered... The tigers eat their young The body stayed but inside the head... The mind was on the run ..."
Η καλυτερη εκδρομη της χρονιας.Ετσι τουλαχιστον την χαρακτηριζω εγω κι ετσι ειναι πιστευω.Εμπνευστης ο φιλος Αλεξανδρος στον οποιο αξιζουν πολλα ΜΠΡΑΒΟ για τον αρτιο σχεδιασμο της.Η παρεα απαιχτη το κεφι αμειωτο ,γενικα ολα τα συστατικα συγκεντρωμενα για την απολυτη επιτυχια της συγκεκριμενης εξορμησης.
Επισης , με αφορμη τη ζημια - προβλημα ,να πω ποσο τυχερος αισθανομαι που ανηκω στην οικογενεια του vitaraclub, για τη βοηθεια που δωσανε οι εκει παρισταμενοι (SAM - parisg - dpol) ,τους οποιους και υπερευχαριστω που βαλανε πλατη προκειμενου το αυτοκινητο να συνεχισει και να επιστρεψει χωρις παρατραγουδα στην εδρα του.Οφειλω επισης ενα συγγνωμη σε ολους για την οποια καθυστερηση προκληθηκε απο το συμβαν.Να μη ξεχασω επισης να ευχαριστησω το φιλο Βασιλη απο τα Γιαννενα (vitaras-ioannina) που συναντηθηκαμε και μου εδωσε μια πρωτη εκτιμιση για τη ζημια ,οπως επισης τους jim13 και JOHNV6 για την αμεση ανταποκριση τους ωστε να εχω αυριο με το καλο τα απαραιτητα ανταλλακτικα για να ξαναγινει ετοιμοπολεμο το vitaraki μου.
Αντε παμε γερα για την επομενη!!!
Εικόνα 001.jpg (102.06 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 002.jpg (82.77 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 004.jpg (100.52 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 006.jpg (91.2 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 007.jpg (98.84 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 009.jpg (99.39 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 010.jpg (69.42 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 011.jpg (50.52 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 012.jpg (79.94 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 013.jpg (68.5 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 014.jpg (84.31 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 017.jpg (64.97 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 015.jpg (75.39 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 018.jpg (106.4 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 019.jpg (65.34 KiB) 2144 προβολές
Εικόνα 020.jpg (49.75 KiB) 2144 προβολές
Τελευταία επεξεργασία από vitara-gas και Δευτ Νοέμ 21, 2011 7:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Μια μερα θα με εγκαταλειψουν ολοι,και θα μεινουν μονοι τους.
dpol έγραψε:.... η υπομονη για αυτον τον κατεστραμμενο παλιοαδμιν που εμπαινε μεσα στον θαλαμο τα μεσανυχτα και τα εκανε ωπα
Που; Ρε σεις... στο Συκούριο πήγατε... δε πήγατε Βωβούσα!! Λάθος δρόοομοοο
SIAL έγραψε:..... από το ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗΤΣΙΠΟΥΡΟCLUB.GR μέχρι σούρουπο και του δώσαμε και κατάλαβε!!!
Εγγραφαί δεκταί από 300 mg/dl και άνω!
fluflitsa έγραψε:Μη σας ξεγελάει αυτή η αθώα φάτσα με την μπλούζα Administrator. Εχει γίνει λάθος! Terminator έπρεπε να γράφει. το γιατί το βλέπετε
Εγώ Tsipourator βλέπω...
antonis1627 έγραψε:Θα σας μεταφέρουμε όλοι μας το μεγαλείο της ελληνικής φύσης έτσι όπως το ζήσαμε από κοντά.Οπλιστήτε με υπομονή μόνο.
...και με χάπια...και με κολλύρια...
kfanis έγραψε:Είχε -7 το βράδυ που άνοιγε τα ρουθούνια και τα πνευμόνια και όταν με ένα ποτηράκι στο χέρι και ενα φίλο παρέα βγαίναμε απο το καταφύγιο, νοιώθαμε ευλογημένοι απο την ησυχία της νύχτας και τα αστέρια πάνω μας να φαίνονται πεντακάθαρα!!!
Άστα αυτά.... για τσιγάρο βγαίνατε!!!
kfanis έγραψε:Στη Νίνα (fluflitsa) και το tiguan της, που παρόλο που έμπλεξε με τα θηρία και είχε απώλειες, βγήκε στο φράγμα και ανακουφίστηκε...
fluflitsa έγραψε:Μου έσκασε το λάστιχο και η αλλαγή στα βουνό πίτς έγινε στο πιτς φυτίλι.
αλλαγή ελαστικού στα πιτς του Δρυμού;
Άιντεεεεε!!! Δε θέλω τσιγκουνιέεεεςςςς!!!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Με την σειρα μου και εγω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο και παλι στον Αλεξανδρο για την αψογη διοργανωση της εκδρομης Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για την υπεροχη παρεα μας Ξανασυναντηθηκα με αγαπητους φιλους και γνωρισα και νεους Ευχαριστω και παλι ολους που ο καθενας σας απο την πλευρα του βοηθα και συμβαλει με τα παραδειγματα του και το ηθος των ανθρωπων που τους αρεσει το βουνο, να ετοιμαστει η νεα γενια των παιδιων μας που ακολουθει, ευχομαι να ζησουν ολοι αντιστοιχα ομορφες στιγμες μαζι με τα παιδια τους οπως εγω παρεα με τον γιο μου αναμεσα με τους υπεροχους ανθρωπους του vitara club, ενα μεγαλο ευχαριστω και απο τον γιο μου
Πάω παντού γιατί μπορώ Τους σέβομαι όλους δεν φοβάμαι κανέναν Γειά και χαρά Πάνος
και θα το βαράω τουλάχιστον μέχρι του χρόνου............... Ολοι άψογοι
Σαν έρθει η ώρα της πορείας πολλοί δεν ξέρουν πως επικεφαλής βαδίζει ο εχθρός τους. Η φωνή που διαταγές τους δίνει είναι του εχθρού τους η φωνή. Και εκείνος που για τον εχθρό μιλάει είναι ο ίδιος τους ο εχθρός. Μπ. Μπρέχτ