lyggas έγραψε:ximikos00 έγραψε:10.000 και ολα καλα...
Αλλα υπαρχει θεμα με τον ανεφοδιασμο....Γεμιζω απο 55 εως 67 λιτρα με 80αρα μπουκάλα....(Κανονικα επρεπε να πηγαινω καπου στα 64)
Το θεμα ειναι οτι εκανα 435 χλμ με 55 λιτρα , δλδ καπου στα 12,5 λιτρα καταναλωση και με τα 67 λιτρα εκανα μολις 485....Δλδ κοντα στα 14 λιτρα....
Θελουμε ρυθμιση ξανα τωρα που εσφιξε ο καιρός και ίσως αλλαζουνε τα μίγματα ή οι βενζιναδες μας κλέβουν καταφορα????
Για την τιμη που ξεφυγε σε 83 λεπτα τι να πει κανεις....Περιμενα απο τα νεα πρατηρια πνευμα ανταγωνιστηκοτητας αλλα στην Ελλάδα ολα στραβά γίνονται....
Για να καταλάβεις τί συμβαίνει με την κατανάλωση, πρέπει κατ' αρχάς να "φουλάρεις" από συγεκριμένο πρατήριο. Αυτό, διότι οι πιέσεις που έχουν ρυθμισμένες τις αντλίες τροφοδοσίας τους ποικίλουν.
Επί πλέον το χειμερινό μείγμα, είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο προπάνιο και αυτό έχει αποτέλεσμα, να καίγεται ευκολότερα, με συνέπεια την αυξημένη κατανάλωση.
Εσύ τις αλλαγές αυτές, κατά την πλήρωση της δεξαμενής, τις έχεις εντοπίσει σε συγκεκριμένο πρατήριο ανεφοδιασμού;
Oι διαφορες πληρωσης ειναι παντα σε διαφορετικα πρατηρια...
Συνηθως βαζω απο το Δερβένι και ημουν παντα στα 12.5 λιτρα/100κμ
Τι σχεση εχουν οι πιέσεις με την καταναλωση???
Αν εξαιρεσουμε την ποιότητα του lpg απο πρατηριο σε πρατηριο
δεν θα επρεπε οταν παιρνω 67 λιτρα (12 λιτρα παραπανω) να κανω αλλα 80κμ επιπλέον???
Εκτός και αν δεν ταβαζει αυτά τα λιτρα και απλά μας κλέβουν....
Εγω δεν μετραω τοσο τα ποσα λιτρα θα γεμισω όσο τα χιλιομετρα που θα βγαλω....
Εχω ζησει το θεικό να κανω 400 κμ με 60 λιτρα....Δλδ 15 λιτρα καταναλωση!
Τραγικό...Η μας κλεβουν καταφορα ή κατι αλλο παιζει....
Και το ποδι μου ειναι ελαφρυ....100-110 και καθολου καραγκιοζιλικια....