Να' μαστε λοιπόν πάλι πίσω στο κλουβί που λέγεται Αθήνα.Μέσα στην τρέλα της πόλης.Τι να πει κανείς και τι να πρωτοθυμηθεί από αυτό το φανταστικό 3ήμερο που ζήσαμε.Υπέροχοι άνθρωποι που ξανασυναντήσαμε οι περισσότεροι,και η παρέα όλα τα λεφτά.
Αλέξανδρε ότι και να πούμε είναι λίγο.Ο καιρός μόνο δεν μας έκανε το χατήρι και σκονιστήκαμε.Θέλω κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ξαναβρεθήκαμε σε αυτή την φανταστική εξόρμηση τον Γιώργο ΜΚΒ,Γιώργο (ovarkaris),Γιάννη (ivan),Πέτρο (skier78),Πάρη,Παναγιώτη(Sam) και τον υιό,Γιάννη33,Βασίλη(BALATOS),Γιάννη(harijohn)
,Κώστα(vitaragas),Μιχάλη (mud4mud) καθώς και ολα τα υπόλοιπα παιδιά που ταξιδέψαμε μαζί για να ξεφύγουμε από την τρέλα της πόλης.ΤονΤάσο που είχα για συνοδηγό μου,(σε ευχαριστώ που με ανέχθηκες αυτό το 3ήμερο

)με ξεκούρασε από το πολύωρο ταξίδι και έτσι μπόρεσα και εγώ να έχω μπόλικο υλικό.
Για το πως περάσαμε θα μιλήσουν οι φωτό.Θα σας μεταφέρουμε όλοι μας το μεγαλείο της ελληνικής φύσης έτσι όπως το ζήσαμε από κοντά.Οπλιστήτε με υπομονή μόνο.
Και για το τέλος ένα θα πω (γιατί περιμένετε πως και πως τις φωτό)αυτή η παρέα που υπάρχει είναι το κάτι άλλο.
Με το καλό να ξαναβρεθούμε και να περάσουμε ακόμα καλλίτερα.