Εαν καποιος με ρωτουσε γιατι εκανες τοσα εξοδα και πηγες και φετος στην Βαλια Καλντα αφου την εχεις ξαναδει

θα απαντουσα μα για να ξαναδω αγαπημενους φιλους
Δυστυχως ο καιρος δεν ηταν συμμαχος μας, και θελω να πω συμμαχος του τετρακουνητου που περιμενει να βρει ζορικα εμποδια και να κανει χρηση των πανακριβων καλουδίων που εχει φορτωσει την σιδερια του, ηλιος και μονο ηλιος, καταστεγνο και σκονισμενο τερεν, πουθενα χιονι

και τι με αυτο, η φυση ηταν στο μεγαλειο της, οι φωτεινες ημερες σου εδιναν την ευκαιρια να απολαυσεις το περιβαλλον, τα χρωμματα ηταν πολυ πιο ζωντανα με το απλετο φως, η θεα τριγυρω μεχρι εκει που εφτανε το ματι
Ολα αυτα ηταν ομως σε δευτερη μοιρα, πρωταγωνιστης ηταν η παρεα, και γιαυτη και μονο αξιζαν τα χιλιομετρα, η κουραση, τα εξοδα, η υπομονη για αυτον τον κατεστραμμενο παλιοαδμιν που εμπαινε μεσα στον θαλαμο τα μεσανυχτα και τα εκανε ωπα
Φιλοι χαρηκα και παλι που συναντηθηκαμε, Αλεξανδρε SIAL, Βασιλη BALATOS, Γιωργο ΜΚΒ, Γιωργο ovarkaris, Γιάννη harijohn, Γιαννη IVAN, Πανο Sam με τον λεβεντη σου τον Νικολα, Παρη parisg, Μιχαλη mad4mud, Κωστα vitaragas, Γιαννη ΓΙΑΝΝΗΣ33, Πετρο skier78αλλα και ολους τους Αθηναιους που βλεπομαστε συχνα και ειναι παντα χαρα μου να συνταξιδευω ενα μεγαλο ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου

για το υπεροχο τριημερο
Ιδιαιτερες ευχαριστιες στον συνοδηγο μου και οδηγο μου Νικο Char
Με το καλο να ανταμωσουμε παλι φιλοι