Lefkoulis έγραψε:Λυπαμαι αλλα δεν θα τα καταφερω τελικα! Ο Ιαπωνας δεν μου εχει φερει το καλοριφερ ακομα Ηθελα πολυ να ερθω σ'αυτη την βολτα! Βγαλτε βιντεο και φοτο για να δουμε τη χασαμε!!! Να περασετε καλα παιδια!
Δεν πειράζει Κων/νε φτιάξε εσύ το αμάξι και σύντομα θα βγάλω κι άλλη, είμαι αποφασισμένος όσο αυτοί μας στριμώχνουν τόσο εγώ να ανεβάζω μια μονοήμερη το μήνα
Δυστυχως παιδια δεν θα μπορεσω να ακολουθησω γ*%#* την ατυχια μου αφου δεν μπορεσα να τα κανονισω με τη δουλεια.Ανυπομονω για την επομενη.Θοδωρη να υποθεσω και εσυ μια απ τα ιδια?? Η λιστα πλεον εχει ως εξης 1. kaliakouda 2. panoshm 3. f_tasos-ΣΤΑΥΡΟΣ 4. dpol - grvitara 5. char 6. takis l. 7.GEORGE.B 8. 9. HuskyG.V. 10.Giorgos.T 11.orfeas 12.v@gelis 13.teroulas 75% ΥΓ.Θα ηθελα να παρακαλεσω αν υπαρχει η δυνατοτητα η επομενη εκδρομη [οσο πιο συντομα γινεται να γινει ] να ανακοινωθει λιγο νωριτερα ωστε για καποιους απο εμας που ειναι περιεργη η κατασταση με τη δουλεια να μπορουμε να το ρυθμισουμε εγκαιρως.Φιλικα παντα!!Να περασετε καλα και μην ξεχασετε να βγαλετε βιντεο και φωτο γιατι διαφορετικα θα σας στειλω παλι...πισω
θα βρέχει,ίσως και χιόνι...καθίστε μέσα καλύτερα...
τι να πω,ήθελα πολύ να ακολουθήσω αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρω.πέσανε όλα μαζί και για 2 εβδομάδες θα είμαι σχολή-σπίτι-σχολή... καλά να περάσετε, που είναι σίγουρο με τέτοια παρέα!
thank you for the memories GV2000 ! ... I mean it! (2004-2017)
παιδιά λυπάμαι δεν θα τα καταφέρω η ίωση με εμετούς που ταλαιπωρεί τον πιτσιρικά δεν φαίνεται να υποχωρεί σήμερα πάλι έκανε εμετό και είναι πολύ αδύναμος. να φανταστείτε κοιμάται απ τις 11:00
οπότε εγώ άκυρος για αύριο, και να ερχόμουν το μυαλό θα ήταν εδώ ελπίζω στην επόμενη να είμαι
1. kaliakouda 2. panoshm 3. f_tasos-ΣΤΑΥΡΟΣ 4. dpol - grvitara 5. char 6. takis l. 7.GEORGE.B 8. 9.Giorgos.T 10.orfeas 11.v@gelis 12. Δυστηχώς άκυρο και απο εμένα.Δεν μπορεί η παρέα μου να έρθει οπότε μόνος δεν ........
Φορτίστε φωτογραφικές, βιντεοκάμερες, αδειάστε τις μνήμες τους (βάλτε τις μνήμες εντός .... GEORGE.B ), φορτώστε στα GV & NGV σας τα απαραίτητα (το φαΐ μη ξεχάσετε εεεε?) γαλότσες, ιμάντες, φτυάρια, ναυτικά κλειδιά, αδιάβροχα, γάντια εργασίας, πριόνια, τα μπουφάν σας, κανά extra ζευγάρι κάλτσες και φυυυυυύγαμεεεεεε!!!!!
Το πορθμείο δεν κλείνει ποτέ παρά μόνο αν πιάσει 9 μποφόρια που δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ εκεί (από τηλεφώνημα στο λιμεναρχείο ) λόγω κόλπου
Το ραντεβού μας λοιπόν στην προβλήτα του λιμανιού στις 9:00
Τυροπιτάδικο υπάρχει παρακείμενο και καφεδάκι παίρνουμε ακόμα και όταν βγούμε Ερέτρια
Οι καφεδοτσιγαρόβιοι ας είναι κανά μισάωρο νωρίτερα για να απολαύσουμε το καφεδοτσιγαράκι μας με θέα τις βάρκες
Λίγες ώρες μείνανε κύριοι!!!! Ποιος άλλος θα έρθει????????
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Σάβ Νοέμ 12, 2011 9:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά