από dim17 » Δευτ Οκτ 31, 2011 1:54 pm
Γεια σας και από εμένα ,
Σαν νέος στο κλαμπ και στην τετρακίνηση θέλω να πω πως εσείς είστε το ερέθισμα μου για τα off road .
Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ούτε με κλαμπ ούτε με τετρακίνηση , είχα τις επιφυλάξεις μου στην αρχή λόγο του ιντερνέτ , αλλά κάνοντας ένα ταξίδι στην Αθήνα
προσπάθησα να βρεθώ με κάποια μέλη όπως ο panoshm που με βοήθησε στην αρχή να ανεβάσω κάποια θέματα αλλά και είχα και μια τηλεφωνική επαφή μαζί του,
ο Atlas που έπρεπε να του ανταποδώσω τους καφέδες που μου είχε κεράσει τόσες φορές αλλά και ο TakisL που τον γνώρισα μέσω του Atla , δεν περίμενα ότι με ένα τηλέφωνο
θα ήταν όλοι πρόθυμοι για να συναντηθούμε και να γνωριστούμε και τους ευχαριστώ πολύ .
Πιστεύω λιπών ότι όλοι η παρέα που κλαμπ είναι σαν μία δεμένη ομάδα που βοηθάει ο ένας τον άλλο και πολεμάμε μαζί ότι ΄΄ μας σκοτώνει ΄΄ γι΄αυτό πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.
Από την μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ ώστε να βοηθήσω και εγώ αν και δεν γνωρίζω πολλά ακόμα αλλά θα σας διασκεδάζω με τις ¨ τρελές φώτο΄΄
Εύχομαι στους συντονιστές να είναι πάντα δυνατοί ώστε να μην καταστραφεί αυτό που έχουν κάνει και στα μέλη να είμαστε προσεχτικοί για να μην χαλάσει αυτή η παρέα.
Σας ευχαριστώ όλους.
Γονατίζω μόνο για να βάλω δύναμη και να σηκωθώ