Στις 22500κμ πηγα εκανα το μικρο σερβις , με αλλαγη λαδιων !!
Αλλαξα και βαλβολινες σασμαν γτ πριν φοραγα 75w90 gl5 κ τις αντικατεστησα με gl4 !
Επισης ζητησα απ το μηχανικο να μου σφηξει λιγο το χειροφρενο, γτ πριν επιανε πχ στην 8η σκαλα ! Και γω ηθελα, να πιανει στην 5τη! (Εχω πισω δισκοπλακες, και οχι ταμπουρα )
Αφου μου το εφτιαξε ολα οκ, εφηγα...
Το ιδιο βραδυ κατευθυνομαι προς Γλυφαδα, κ επι της Βουλιαγμενης, νιωθω το αμαξι να ''συγχρονιζει'' δηλ να κανει ενα <<τρρρρρρρρρρρρ>> και ενα βουητο χωρις ομως να κουνιεται το τιμονι ! κ αυτο μου το εκανε γυρω στα 80-100κμ ! Σταματαω επι τοπου, ανοιγω καπω, ελεγχω λαστιχα ολα κομπλε!!
Λεω 8α ναι το κομματι του δρομου...
Μια δευτερη φορα, που ετοιχε να ξαναπερασω απο κεινο το σημειο, παλι τα ιδια... με ταχυτητα κοντα στα 80-110... λεω παλι τα ιδια... ο δρομος φταιει... ! κ επαναπαυτηκα γτ λεω οτι μπορει να περασε καποιο πχ γκρειτερ κ να χαλασε ο δρομος ! γτ μετα κατεβηκα , κ παραλιακη κ ζορισα κ το αμαξι αλλα τπτ ... ολα κομπλε !
Σημερα , γυρνωντας απο ταξιδι, μετα τη Χαλκιδα μου το ξαναεμφανιζει το θορυβο... Ο δρομος ηταν καλος, κ παλι το αμαξι εκανε το θορυβο << τρρρρρρρρρρ>> με βουητο κ με ταχυτητα παλι στα 80-110. (Τριζει σαν να κινησαι σε δρομο που χει περασε ελπηστριοφορο)
Τι μπορει να φταιει ??