Μα έβλεπα ότι τα παλληκάρια μου διψούσαν για νυχτερινό ξεφάντωμα, εγώ φταίω?
Μια και δυό λοιπόν αποφασίστηκε να πάμε 5 αμάξια για ένα βραδυνό προσκύνημα στους Αγίους Ασώματους
Δυστυχώς δεν μπορούσαν και τα 5 να ανταπεξέλθουν στα βαθιά νεροφαγώματα-- Σταυράκο γρήγορα μπλοκέ--
Μας πήρε 1 ώρα μέχρι να κάνουμε μανούβρα προς τα κάτω
Ήρθε και το βραδυνό κερασάκι στην τούρτα με αυτόν που ήταν τελείως φέρλα και δεν έβλεπε μπροστά του, δεν είχε καταλάβει καν ότι είχε πέσει σε χαντάκι και σίγουρα είχε ζημιά από κάτω, παρ' όλα αυτά συνέχιζε να μαρσάρει
Αν τον δέναμε 2 αμάξια θα τον βγάζαμε, αλλά έτσι όπως τρέκλιζε φωνάξαμε το 100 για να τον μαζέψει πριν πέσει στον γκρεμό
Το αστείο είναι ότι με έπαιρναν από την Πυροσβεστική και την Τροχαία και μου ζητούσαν το σημείο, ήθελα να τους δώσω στίγμα αλλά δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα
Το κρύο ήταν διαπεραστικό και ο αέρας μας πήρε και μας σήκωσε και παγώσαμε όλοι, μας ζέστανε όμως μετά από όλα αυτά το πιοτί στην Εstillo και τα τοστ για τους ξενύχτηδες που μας προσφέρθηκαν εκεί
Φωτό παιδιά μέσα στο κρύο τράβηξα 2-3 γιατί τα χέρια δεν δούλευαν
Oi συμμετέχοντες
Τάσος-gv2000 Πάνος-Τάκης L-Σταύρος-kaliakouda και συνοδηγοί Άτλας-Ηusky Μπάμπης-Να είστε καλά παιδιά για την παρέα σας, προσωπικά το καταευχαριστήθηκα και την επομένη θα ακολουθήσουμε άλλο δρομολόγιο και λίγο πιο βατό που έχω έτοιμο για τους Άγιους Ασώματους

- Παρατηρήστε τα 4 ζευγάρια φώτα, ακολουθούν απτόητα τα πουλάκια μου

- Παίρνοντας τον δρόμο πίσω

- Ο τέζας έχει εγκαταλείψει το αμάξι ανοιχτό και έχει πάρει το δρόμο προς το βουνό τρεκλίζοντας