Εδώ και μερικές ημέρες, στο συστημά μου έχει σταματήσει να έχει ήχο η τηλεόραση. Ολα λειτουργούν κανονικά, τα κανάλια, η λήψη του σήματος τέλεια, απλά δεν υπάρχει ήχος.Το είχε ξαναπαρουσιάσει στο παρελθόν, και με κάποιο μαγικό τρόπο διορθώθηκε μόνο του.
Εχω το ΚenWood 9260BT, με ψηφιακή τηλεόραση όμως. Ετσι, το σήμα δεν έρχεται από το κλασικό mode tv αλλά από το Video 1. (Οταν το πήρα, προστέθηκε κατευθείαν ψηφιακός αποκωδικοποιητής και όλη η εγκατάσταση έγινε κανονικά)
Υποψιάζομαι μήπως είναι κάτι έχει ξεκουμπώσει, ίσως κάποιο βύσμα ή κάτι τέτοιο (διάβασα και κάτι παρόμοια προβληματα σε διάφορα posts) και λέω να το ψάξω αν βρω χρόνο το ΣΚ.
Είναι ένα θέμα να βγάλω τα πλαστικά βέβαια, αλλά κάτι θα βρω, κάπου πήρε το μάτι μου κάτι οδηγίες.
Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ρυθμίσεων του συστήματος η του αποκωδικοποιητή, φαντάζομαι αν ήταν κάτι τέτοιο θα το είχα εντοπίσει.
Update σε firmware δεν έχω κάνει, μόνο τις κανονικές αναβαθμίσεις των χαρτών που φυσικά δεν παίζουν ρόλο.
Εχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? όχι τίποτα άλλο γιατί μάλλον θα φάω τσάμπα ώρες το ΣΚ.
Πάει πουθενά το μυαλό σας ?